ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Πρόσω ολοταχώς για νέο sold out με τη Μπαρτσελόνα

Το γεμάτο ΣΕΦ όπλο του Ολυμπιακού
Το γεμάτο ΣΕΦ όπλο του Ολυμπιακού EUROKINISSI SPORTS

Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι ενθουσιασμένος με την φετινή πορεία της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα και ετοιμάζεται για ακόμη ένα sold out, αυτή τη φορά με τη Μπαρτσελόνα (7/3, 21:00).

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στηρίζει έμπρακτα την ομάδα μπάσκετ και είναι δίπλα στον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους παίκτες του από την αρχή της σεζόν. Οι ερυθρόλευκοι φίλαθλοι αναμένεται να γεμίσουν ξανά το ΣΕΦ σε αγώνα της EuroLeague (5η φορά φέτος), αυτό με τη Μπαρτσελόνα στις 7 Μαρτίου (21:00).

Το sold out είναι προ των πυλών, καθώς έχουν μείνει ελάχιστα εισιτήρια προς διάθεση (μόλις 300), τα οποία αναμένεται να κάνουν "φτερά". Ο Κυπελλούχος Ολυμπιακός πραγματοποιεί μια ξέφρενη πορεία φέτος, είναι στην κορυφή της βαθμολογίας και αυτό αναγνωρίζεται από τους φίλους του.

Να τονιστεί πως 48 ώρες αργότερα διεξάγεται και δεύτερος σερί εντός έδρας αγώνα, καθώς είναι "διαβολοβδομάδα", με τη Μπάγερν Μονάχου να φιλοξενείται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως και πάλι η ανταπόκριση θα είναι μεγάλη και το γήπεδο θα έχει πολύ κόσμο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ