ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Πάτησε παρκέ ο Τσίπσερ, δύο μήνες μετά την επέμβαση για εγκεφαλική αιμορραγία

Ο Πολ Τσίπσερ με την φανέλα της Μπάγερν
Ο Πολ Τσίπσερ με την φανέλα της Μπάγερν INTIME

Ευχάριστα νέα για τον Πολ Τσίπσερ και την Μπάγερν, με τον γερμανικό σύλλογο να ανεβάζει ένα VIDEO στον επίσημο λογαριασμό της στο twitter που δείχνει τον διεθνή φόργουορντ να προπονείται για πρώτη φορά έπειτα από 2 μήνες και την επέμβαση που είχε υποβληθεί λόγω εγκεφαλικής αιμορραγίας.

Ο Πολ Τσίπσερ είναι καλά και, όπως φαίνεται, βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στην επιστροφή του στα παρκέ. Την είδηση έκανε γνωστή η Μπάγερν, η οποία ανέβασε ένα VIDEO στον λογαριασμό της στο twitter όπου εμφανίζεται ο Τσίπσερ να κάνει ατομική προπόνηση.

Ο Γερμανός φόργουορντ είχε σοκάρει τον μπασκετικό κόσμο τον περασμένο Ιούνιο όταν έγινε γνωστό ότι υποβλήθηκε εσπευσμένα σε επέμβαση λόγω εγκεφαλικής αιμορραγίας. Έκτοτε η Μπάγερν δεν είχε δώσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την πορεία της αποθεραπείας του, μένοντας σε μία ανακοίνωση όπου ανέφερε ότι ο διεθνής φόργουορντ ήταν καλά στην υγεία του και ζητούσε από τον κόσμο να σεβαστεί την ιδιωτικότητά του, ενώ έσπευσε λίγες εβδομάδες αργότερα να υπογράψει μαζί του νέο τριετές συμβόλαιο. Κάτι παραπάνω από δύο μήνες αργότερα ωστόσο φαίνεται ότι η πορεία της αποθεραπείας του Τσίπσερ πηγαίνει μία χαρά.

Την σεζόν 2020/21 ο Τσίπσερ είχε 9.1 πόντους, 3 ριμπάουντ και 1.1 ασίστ μέσο όρο με 43.8% στα τρίποντα σε 22 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ EUROLEAGUE ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ