ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν για Τσίπσερ: "Είναι καλά, σεβαστείτε την ιδιωτικότητά του"

Ο Πολ Τσίπσερ της Μπάγερν
Ο Πολ Τσίπσερ της Μπάγερν EUROKINISSI

Η Μπάγερν πήρε επίσημη θέση για την κατάσταση του Πολ Τσίπσερ, που υποβλήθηκε σε επέμβαση λόγω εγκεφαλικής αιμορραγίας, λέγοντας ο έμπειρος φόργουορντ ότι είναι καλά, ζητώντας από τον κόσμο να σεβαστεί την κατάσταση.

Η είδηση ότι ο Πολ Τσίπσερ υποβλήθηκε εκτάκτως σε επέμβαση λόγω εγκεφαλικής αιμορραγίας έσκασε σαν "βόμβα" στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Τα νέα πάντως στην περίπτωσή του φαίνεται να είναι καλά.

Όπως ενημέρωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Μπάγερν, Αντρέας Μπέρκερτ, ο Τσίπσερ είναι καλά στην υγεία του. "Ο Πολ είναι καλά δεδομένων των συνθηκών" ανέφερε αρχικά στην δήλωσή του ο Μπέρκερτ, για να προσθέσει: "Δεν θέλουμε να προσθέσουμε κάτι άλλο. Σας παρακαλούμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητα του Πολ και της οικογένειάς του".

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες που κυκλοφόρησαν στην γερμανική ιστοσελίδα "augsburger-allgemeine", ο Τσίπσερ παραπονέθηκε για ζαλάδες και απώλεια προσανατολισμού μετά το τέλος της ημιτελικής σειράς με την Λούντβιγκσμπουργκ, με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε εξετάσεις, που έδειξαν και το πρόβλημα.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα δεν είναι γνωστό αν και πότε θα επιστρέψει ο Γερμανός στην δράση, ωστόσο θεωρείται ήδη σίγουρο ότι δεν θα ενισχύσει την εθνική Γερμανίας στο Προολυμπιακό τουρνουά της Κροατίας (29/6-4/7), στο οποίο οι Γερμανοί έχουν κληρωθεί στον 1ο Όμιλο μαζί με την Ρωσία και την Κροατία, ενώ στον 2ο Όμιλο συμμετέχουν η Κροατία, η Τυνησία και η Βραζιλία.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ