EUROLEAGUE

Μπάγερν καλεί ΜακΚάλεμπ

Μπάγερν καλεί ΜακΚάλεμπ

Πολλές ήταν οι ομάδες που κάλεσαν τον Μπο ΜακΚάλεμπ για να συνεργαστούν, όμως καμία προσέγγιση δεν απέδωσε καρπούς. Εν τέλει, ποιό κλαμπ θα εντάξει στο ρόστερ τον Αμερικανό γκαρντ για το υπόλοιπο της σεζόν;

Επιμέλεια: Νάνσυ Μητσοστέργιου

Πριν από λίγες ημέρες ανακοινώθηκε πως ο Μπο ΜακΚάλεμπ θα υπογράψει συμβόλαιο με ομάδα που συμμετέχει στη Euroleague. Ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ θα ερχόταν σε συμφωνία με κάποια από τις ομάδες της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, με την προϋπόθεση πως θα του επιτρέψουν να φύγει μετά το πέρας της κανονικής περιόδου της Euroleague.

Σύμφωνα με το Eurobasket ο ΜακΚάλεμπ είναι κοντά στο να κλείσει συμφωνία με τη πρωταθλήτρια Γερμανίας, Μπάγερν Μονάχου, αλλά με την προϋπόθεση πως θα μπορέσει να αποχωρήσει μόλις τελειώσει η κανονική περίοδος στην Euroleague.

"Ο Μπο ΜακΚάλεμπ είναι στο Μόναχο. Εμείς τον είδαμε γύρω από τις εγκαταστάσεις της ομάδας" ανέφερε μία πηγή.

Κατά τη διάρκεια της off-season, πολλές ομάδες της Euroleague και του NBA είχαν καλέσει τον ΜακΚάλεμπ, ωστόσο οι συζητήσεις που έκανε δεν οδήγησαν σε κάποια συμφωνία.

O 29χρονος Αμερικανός γκαρντ μετά τη λήξη της συνεργασίας του με τη Φενέρμπαχτσε (2012-2014) είναι χωρίς δουλειά. Στην τελευταία σεζόν στην τουρκική ομάδα, είχε 11.3 πόντους, 2.7 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ