ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Ενισχύθηκε με τον Φρέντι Γκιλέσπι για δύο χρόνια

Orlando Magic forward Freddie Gillespie (44) sets up a play during the first half of an NBA basketball game against the Philadelphia 76ers, Wednesday, Jan. 5, 2022, in Orlando, Fla. (AP Photo/Phelan M. Ebenhack)
Orlando Magic forward Freddie Gillespie (44) sets up a play during the first half of an NBA basketball game against the Philadelphia 76ers, Wednesday, Jan. 5, 2022, in Orlando, Fla. (AP Photo/Phelan M. Ebenhack) 2022 FREDDIE GILLESPIE

Την απόκτηση του άλλοτε παίκτη των Ορλάντο Μάτζικ, Φρέντι Γκιλέσπι ανακοίνωσε η Μπάγερν Μονάχου που υπέγραψε μαζί του συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

Για πρώτη φορά στην επαγγελματική του καριέρα ο Φρέντι Γκιλέσπι θα αφήσει τις ΗΠΑ για να αγωνιστεί στην Ευρώπη. Πρώτος του σταθμός η Μπάγερν Μονάχου και η EuroLeague, με την γερμανική ομάδα να ανακοινώνει την απόκτηση του άλλοτε παίκτη των Ορλάντο Μάτζικ για δύο χρόνια.

Ο Γκιλέσπι αγωνίστηκε κατά κύριο λόγο στην G-League ενώ μέχρι πρότινος ήταν παίκτης της θηγατρικής ομάδας των Μάτζικ. Ο 25χρονος σέντερ λοιπόν, θα κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και θα ενισχύσει την ρακέτα της Μπάγερν τη νέα αγωνιστική σεζόν.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ