ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Mozzart: "Ο Μίροτιτς συμφώνησε με την Παρτίζαν σε 10', κλείνει το θέμα μέσα στις επόμενες δύο ημέρες"

Ο Μίροτιτς στο Μονακό - Μπαρτσελόνα
Ο Μίροτιτς στο Μονακό - Μπαρτσελόνα EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Mozzart Sport ο Νίκολα Μίροτιτς χρειάστηκε μόλις 10 λεπτά για να συμφωνήσει με την Παρτίζαν, ενώ η μεταγραφή του στο σερβικό σύλλογο αναμένεται να επισημοποιηθεί μέσα στις επόμενες δύο ημέρες.

Τη βεβαιότητα πως το ζήτημα της μεταγραφής του Νίκολα Μίροτιτς στην Παρτίζαν θα ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες 48 ώρες εκφράζει η σερβική Mozzart Sport, μετά από την απόφαση της Μπαρτσελόνα να του λύσει μονομερώς το συμβόλαιο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Μπόγιαν Μπρέζοβατς, ο Μαυροβούνιος φόργουορντ χρειάστηκε μόλις 10 λεπτά για δώσει τα χέρια με την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αφού δεν υπήρξε η παραμικρή διαφωνία στις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές. Η εν λόγω συμφωνία φέρεται να έγινε πριν από 15-20 ημέρες, όπως τονίζει η ίδια πηγή και έκτοτε η Παρτζίαν έχει προχωρήσει στο σχεδιασμό της επόμενης ημέρας, θεωρώντας τον Μίροτιτς ήδη μέλος του ρόστερ.

Ακόμα, σημειώνεται πως η Παρτίζαν δεν δίνει βάση σε όσα λέγονται/γράφονται αναφορικά με τις πιέσεις που δέχεται ο Μίροτιτς για να μην ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στους ασπρόμαυρους του Βελιγραδίου.

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ EUROLEAGUE ABA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ