ΙΣΠΑΝΙΑ

Μούρθια: Κίνηση-έκπληξη, ανακοίνωσε τον Τζέιμς Άντερσον

Μούρθια: Κίνηση-έκπληξη, ανακοίνωσε τον Τζέιμς Άντερσον
PHOTO CREDITS: ANADOLU EFES ISTANBUL

Σπουδαία κίνηση από την Μούρθια, η οποία κινήθηκε γρήγορα και συμφώνησε με τον Τζέιμς Άντερσον (33 χρονών, 1.98 μέτρα), μόλις μία εβδομάδα μετά την αποχώρησή του από την Αναντολού Εφές.

Ο Τζέιμς Άντερσον (33 χρονών, 1.98 μέτρα) είναι πλέον παίκτης της Μούρθια. Σε μία κίνηση που έπιασε αρκετό κόσμο στον ύπνο, η ισπανική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του έμπειρου σμολ φόργουορντ, ο οποίος την τελευταία 4ετία αγωνίστηκε στην Αναντολού Εφές, κατακτώντας μεταξύ άλλων δύο σερί EuroLeague (2021 και 2022).

Ο Άντερσον υπήρξε σημαντικό γρανάζι της Εφές ως ένας "3-and-D" παίκτης, ξεκινώντας συνήθως στην βασική πεντάδα πριν... κάνει χώρο για τα σχήματα με τρεις γκαρντ του Εργκίν Αταμάν, με την απόφασή του να συμφωνήσει με την Μούρθια μόλις μία εβδομάδα μετά την αποχώρησή του από την Εφές να παρουσιάζει ενδιαφέρον.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Άντερσον είχε 8.1 πόντους, 3.1 ριμπάουντ και 1.1 ασίστ μέσο όρο με 42.9% στα τρίποντα σε 17 λεπτά συμμετοχής στο τουρκικό πρωτάθλημα και 3.1 πόντους και 2.8 ριμπάουντ μέσο όρο με 45.5% στα τρίποντα σε 14 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ