NBA

Μοράντ: "Τα λόγια μου μπορεί να μην σημαίνουν πολλά, αλλά αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη των πράξεών μου"

Μοράντ: "Τα λόγια μου μπορεί να μην σημαίνουν πολλά, αλλά αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη των πράξεών μου"
AP PHOTO/BRANDON DILL

Δήλωση μέσα από την οποία απολογείται για το δεύτερο, σοβαρό, ατόπημά του, εξέδωσε ο Τζα Μοράντ, ο οποίος θα πρέπει να κάνει πολλά περισσότερα για να αποδείξει ότι όντως έχει καταλάβει το λάθος του και είναι διατεθειμένος να επανορθώσει με κάποιον τρόπο.

Σε ιδιαίτερα δυσμενή θέση έβαλα για δεύτερη φορά μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ο Τζα Μοράντ, αφού κυκλοφόρησε εκ νέου ένα βίντεο που τον δείχνει να κρατάει ένα όπλο κατά τη διάρκεια LIVE μετάδοσης στο Instagram.

Μερικά 24ωρα μετά την κυκλοφορία του εν λόγω υλικού, ο νεαρός γκαρντ των Μέμφις Γκρίζλις προχώρησε σε μία δήλωσε, προκειμένου να...απολογηθεί για την απρεπή συμπεριφορά του. "Ξέρω ότι έχω απογοητεύσει πολλούς ανθρώπους που με έχουν υποστηρίξει. Είναι ένα ταξίδι και αναγνωρίζω ότι υπάρχει δουλειά να κάνω ακόμα. Τα λόγια μου μπορεί να μην σημαίνουν πολλά αυτή τη στιγμή, αλλά αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη των πράξεών μου. Δεσμεύομαι να συνεχίσω να δουλεύω με τον εαυτό μου", ανέφερε ενδεικτικά ο Μοράντ.

Κάτι αντίστοιχο είχε κάνει βέβαια και μετά το πρώτο του ατόπημα, οπότε γνωρίζει πολύ καλά πως όσα λέει δεν έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα στην προκειμένη φάση.

TAGS NBA ΜΕΜΦΙΣ ΓΚΡΙΖΛΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ