ΑΡΗΣ

Μόνο με θαύμα ο Σλούκας

Μόνο με θαύμα ο Σλούκας
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Σλούκας σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα είναι ο μεγάλος απών του Άρη στο πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι της σειράς των μικρών τελικών με τον ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena.

Κάτι που δεν έκρυψε και ο Λευτέρης Σούμποτιτς στις δηλώσεις του μετά το τέλος του τέταρτου παιχνιδιού της σειράς στο Αλεξάνδρειο το απόγευμα της Κυριακής.

Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση ο διεθνής πλέι μέικερ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με μία θλάση στο γαστροκνήμιο με αποτέλεσμα την Δευτέρα να είναι να υποβληθεί σε μαγνητική αλλά μόνο με θαύμα θα μπορέσει να φωνάξει παρών παρά το μεγάλο του θέλω.

Η απουσία του Σλούκα θεωρείται δεδομένη και μεταξύ των παικτών του Άρη όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις του Μπόμπι Μπράουν μετά το τέλος του τέταρτου παιχνιδιού στο Αλεξάνδρειο όπου ο ΠΑΟΚ με το 80-91 έκανε το 2-2 στην σειρά των μικρών τελικών.

" Είμαι έτοιμος να αναλάβω να καλύψω το κενό του Σλούκα σε οργάνωση και σκοράρισμα", τόνισε χαρακτηριστικά κατά την έξοδό του από τα αποδυτήρια ο Αμερικανός γκαρντ του Άρη χωρίς να μείνει εκεί.

" Υπάρχουν και άλλοι καλοί παίκτες στην ομάδα που μπορούν να βοηθήσουν στην περιφέρεια αλλά εγώ θα δώσω το κάτι παραπάνω", υποσχέθηκε ο Μπράουν που για το αγωνιστικό κομμάτι είπε: " Αφήνουμε πίσω μας αυτό το παιχνίδι και θα κοιτάξουμε να μάθουμε από τα λάθη μας για να κερδίσουμε".

Κι όσο για το φύλλο αγώνα με μία πρώτη ανάγνωση δείχνει να είναι ιδιαίτερα επιβαρυντικό για την ΚΑΕ Άρης αφού οι τρεις διαιτητές ανέφεραν σε αυτό για το ότι ένα ρολό χαρτιού με το που έγινε το τζάμπολ χτύπησε τον δεύτερο διαιτητή της συνάντησης Λεωνίδα Σπυρίδωνος.

Ακόμη για τα ρολά χαρτιού που πετάχτηκαν στην πορεία του παιχνιδιού, υβριστικά συνθήματα, τις δύο κροτίδες ήχου που πετάχτηκαν 2' 10'' πριν την λήξη όπως και για μπουκάλι νερού και αναπτήρες στα 16'' προς τον πάγκο του ΠΑΟΚ και τις τέσσερις φωτοβολίδες με την λήξη διευκρινίζοντας ότι δεν υπήρξε ούτε ένας τραυματισμός.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ