ΜΟΝΑΚΟ

Μονακό: Συμφωνία με τον Μάικ Τζέιμς για νέο διετές συμβόλαιο

Μονακό: Συμφωνία με τον Μάικ Τζέιμς για νέο διετές συμβόλαιο
INTIME SPORTS

Ο Μάικ Τζέιμς εξακολουθεί να αναζητά στο ΝΒΑ ένα (καλό) συμβόλαιο. Αν δεν το βρει, τότε η Μονακό θα τον έχει γι ακόμη μία διετία στις τάξεις της, όπως αναφέρει το BasketNews.

Τη φανέλα της Μονακό γι ακόμη δύο χρόνια θα φορά ο Μάικ Τζέιμς, όπως επεσήμανε την Τετάρτη 13 Ιουλίου το BasketNews. Η έγκυρη ιστοσελίδα ανέφερε πως οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια για διετή επέκταση της συνεργασίας τους, σε μια προσπάθεια του γαλλικού συλλόγου να παραμείνει σε υψηλό επίπεδο και να διεκδικήσει ξανά την πρόκριση στο Final Four της EuroLeague.

Όλα αυτά θα συμβούν βέβαια με μια υποσημείωση: να μην βρει ο Μάικ Τζέιμς ένα (καλο) συμβόλαιο στο ΝΒΑ. Είναι κοινό μυστικό άλλωστε πως ο 32χρονος γκαρντ έχει ως απόλυτη προτεραιότητα την επιστροφή στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη. Όχι μόνο για αγωνιστικούς λόγους, αλλά και για οικονομικούς αφού θέλει να εξασφαλίσει την περίφημη σύνταξη -αυτή που παίρνουν όλοι όσοι έχουν παίξει τουλάχιστον τρεις σεζόν στο ΝΒΑ.

Η Μονακό γνωρίζει καλά αυτή τη λεπτομέρεια, αναμένει τις οριστικές εξελίξεις μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας και... ελπίζει πως η τύχη θα είναι με το μέρος της. Ήτοι, ο Μάικ Τζέιμς δεν θα βρει αυτό ακριβώς που θέλει στο ΝΒΑ και θα βάλει την υπογραφή του στο διετές συμβόλαιο που είναι στο τραπέζι.

TAGS ΜΟΝΑΚΟ EUROLEAGUE ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ