ΜΟΝΑΚΟ

Μονακό: Προ των πυλών της εξόδου ο Σάσα Ομπράντοβιτς, γράφουν στη Σερβία

Ο Σάσα Ομπράντοβιτς
Ο Σάσα Ομπράντοβιτς LATO KLODIAN / EUROKINISSI

Κυκλοφορεί ήδη εντόνως στη Σερβία πως ο Σάσα Ομπράντοβιτς δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της Μονακό μετά το τέλος της σεζόν, παρά την επιτυχία συμμετοχής στο Final Four της EuroLeague.

Ούτε δέκα ημέρες μετά τη συμμετοχή της Μονακό στο Final Four της EuroLeague και ήδη κυκλοφόρησαν τα πρώτα σενάρια απόλυσης του Σάσα Ομπράντοβιτς από την τεχνική ηγεσία.

Όπως έγραψε τη Δευτέρα (29/5) το Mozzart, το τέλος του Σέρβου προπονητή είναι προδιαγεγραμμένο ό,τι κι αν συμβεί στη διάρκεια των playoffs του γαλλικού πρωταθλήματος. Κι αυτό διότι το γυαλί στις σχέσεις του με τη διοίκηση του κλαμπ έχει ραγίσει και δεν διαφαίνεται τρόπος να κολλήσει ξανά.

Ήδη μάλιστα διέρρευσαν και τα πρώτα ονόματα που θα μπορούσαν να τον αντικαταστήσουν. Ως πρώτος πρώτος στόχος των Μονεγάσκων παρουσιάζεται ο Τσάβι Πασκουάλ, με τις δυσκολίες που προκύπτουν από το εν ισχύ συμβόλαιό του, την ώρα που στη λίστα υπάρχει και το όνομα του Αντρέα Τρινκέρι.

Ο Ομπράντοβιτς έχει σύμβαση ως το καλοκαίρι του 2025, αλλά για τους πλούσιους ιδιοκτήτες της Μονακό η αποζημίωση είναι το τελευταίο που θα σκεφτούν, εφόσον έχουν αποφασίσει να πορευτούν διαφορετικά από τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, στον έμπειρο χρεώνεται η διαχείριση της κατάστασης με τον Μάικ Τζέιμς.

TAGS ΜΟΝΑΚΟ EUROLEAGUE ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ