ΜΟΝΑΚΟ

Μονακό: Ο Οκόμπο επέστρεψε στην ομάδα, έληξε η τιμωρία του

EUROLEAGUE 2023-2024 /  -  (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE 2023-2024 / - (KLODIAN LATO / EUROKINISSI) KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Η Μονακό ανακοίνωσε ο Έλι Οκόμπο επέστρεψε ξανά στις προπονήσεις της ομάδας, αφού έληξε η τιμωρία που του είχε επιβληθεί λόγω πειθαρχικού παραπτώματος.

Ο Σάσα Ομπράντοβιτς μπορεί ξανά να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Έλι Οκόμπο. Όπως ανακοίνωσε η Μονακό, ο Γάλλος γκαρντ επέστρεψε στις υποχρεώσεις της ομάδας - αφού έληξε η τιμωρία του - και θα είναι διαθέσιμος για τον αυριανό (19/1) αγώνα με την Ρεάλ για την 22η αγωνιστική της EuroLeague.

Υπενθυμίζεται ότι ο Οκόμπο είχε τεθεί εκτός ομάδας πριν από περίπου δύο εβδομάδες λόγω ενός επεισοδίου που είχε με τον Ντονάτας Μοτιεγιούνας στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Στο διάστημα αυτό απουσίασε από τρεις αγώνες των Μονεγάσκων, δύο στην EuroLeague (νίκη με 93-83 επί της Μπασκόνια και ήττα με 88-63 από τον Παναθηναϊκό AKTOR) και έναν του γαλλικού πρωταθλήματος (νίκη με 92-85 επί της Παρί).

Την φετινή σεζόν ο Οκόμπο έχει 12.4 πόντους, 2.4 ριμπάουντ και 4.2 ασίστ μέσο όρο με 37% στα τρίποντα σε 23 λεπτά συμμετοχής στο γαλλικό πρωτάθλημα και 10.2 πόντους, 2.7 ριμπάουντ και 3.2 ασίστ μέσο όρο σε 25 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.

TAGS ΜΟΝΑΚΟ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ