ΜΟΝΑΚΟ

Η Μονακό έθεσε εκτός ομάδας τον Οκόμπο λόγω του επεισοδίου που είχε με τον Μοτιεγιούνας κόντρα στον Ολυμπιακό

EUROLEAGUE 2023-2024 /  -  (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE 2023-2024 / - (KLODIAN LATO / EUROKINISSI) KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Χωρίς τον Έλι Οκόμπο θα παραταχθεί στα επόμενα παιχνίδια της η Μονακό, αφού οι Μονεγάκσοι έθεσαν εκτός ομάδας τον Γάλλο γκαρντ λόγω του τσακωμού του με τον Ντονάτας Μοτιεγιούνας στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Λογικά δεν θα παίξει κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR ο Γάλλος.

Τα νεύρα πληρώνονται. Το κατάλαβε καλά αυτό ο Έλι Οκόμπο, ο οποίος τέθηκε εκτός ομάδας από την Μονακό λόγω του επεισοδίου που είχε με τον Ντονάτας Μοτιεγιούνας στο ματς με τον Ολυμπιακό και κατά πάσα πιθανότητα θα απουσιάσει και από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό AKTOR (11/1) για την EuroLeague.

Ο Γάλλος γκαρντ ήρθε στα χέρια με τον Λιθουανό στο φινάλε της τρίτης περιόδου, επειδή στην τελευταία επίθεση του δεκαλέπτου σούταρε από το κέντρο και ενώ είχε κάποια ακόμη δευτερόλεπτα για να δώσει μια πάσα ή να προχωρήσει λίγο περισσότερο.

Το σουτ είχε προκαλέσει τον εκνευρισμό του Μοτιεγιούνας, με τους δύο παίκτες έχουν έντονη αψιμαχία, με την παρέμβαση των συμπαικτών τους τελικά να ηρεμεί τα πνεύματα. Δεν ηρέμησαν όμως και την Μονακό, που αποφάσισε να τιμωρήσει έναν από τους σταρ της.

TAGS ΜΟΝΑΚΟ EUROLEAGUE ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ