EUROLEAGUE

Μονακό: Απέφυγε τα χειρότερα ο Τζον Μπράουν, μένει εκτός για 10 ημέρες

Μονακό: Απέφυγε τα χειρότερα ο Τζον Μπράουν, μένει εκτός για 10 ημέρες
©️DIRECTION DE LA COMMUNICATION / STEPHANE DANNA

Ο τραυματισμός του Τζον Μπράουν στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Μονακό με τη Βιλερμπάν για την 11η αγωνιστική της EuroLeague φάνηκε ιδιαίτερα ανησυχητικός, ωστόσο, ο Αμερικανός απέφυγε τα χειρότερα και θα μείνει εκτός δράσης για 7-10 ημέρες.

Ο τραυματισμός του Τζον Μπράουν, που κατέρρευσε στο παρκέ μετά από σύγκρουση με τον Αμίν Νουά και μεταφέρθηκε εκτός αγωνιστικού χώρου με φορείο, επισκίασε την εκτός έδρας νίκη της Μονακό κόντρα στη Βιλερμπάν στην 11η αγωνιστική της EuroLeague.

Η ανησυχία στο στρατόπεδο των Μονεγάσκων ήταν διάχυτη μετά από από αυτό το ατυχές γεγονός, ωστόσο, όπως φάνηκε από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Μπράουν, δεν υπέστη τελικά κάποιο σοβαρό τραυματισμό.

Για την ακρίβεια, ο Αμερικανός φόργουορντ δεν έχει κάποιο κάταγμα, ούτε επηρεάστηκαν οι πνεύμονές του από το χτύπημα. Ο Μπράουν αποκόμισε ωστόσο κάποιους μώλωπες στα πλευρά και θα χρειαστεί να μείνει στα πιτς για ένα διάστημα 7-10 ημερών.

Ως εκ τούτου, θα απουσιάσει από το ντέρμπι με τη Βιλερμπάν (06/12, 21:00) για το γαλλικό πρωτάθλημα, αλλά και από τη 12η αγωνιστική της EuroLeague, στην οποία η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς θα αντιμετωπίσει στη Μαδρίτη τη Ρεάλ (08/12, 22:00).

TAGS EUROLEAGUE ΜΟΝΑΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ