EUROLEAGUE

Μητσοτάκης για Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό στο Final Four: "Γατάκια, εγώ γκαντέμης; Εγώ σας το είπα, αλλά δεν με ακούσατε"

Μητσοτάκης για Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό στο Final Four: "Γατάκια, εγώ γκαντέμης; Εγώ σας το είπα, αλλά δεν με ακούσατε"

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε προβλέψει από τις 12 Μαρτίου πως οι δύο ελληνικές ομάδες θα πάνε στο Final Four της EuroLeague και την επομένη της ολοκλήρωσης των playoffs ανέβασε ένα επικό VIDEO στο TikTok για να αποδείξει σε όλους ότι δεν είναι γκαντέμης.

Ο Λούκα Ντόντσιτς και ο Σάσα Βεζένκοβ έπεσαν μέσα στις προβλέψεις τους για τις τέσσερις ομάδες που θα βρεθούν στο Final Four της EuroLeague το 2024, όμως δεν ήταν οι μόνοι. Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης, είχε επίσης προβλέψει (από τις 12 Μαρτίου) πως οι δύο ελληνικές ομάδες, Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός, θα προκριθούν στο Βερολίνο.

Μια μέρα μετά την ολοκήρωση της διαδικασίας των playoffs, ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, βρήκε μάλιστα την ευκαιρία να ανεβάσει ένα χιουμοριστικό VIDEO στον λογαριασμό του στο TikTok για να τρολάρει όσους φίλους των ερυθρολεύκων και των πρασίνων τον είχε χαρακτηρίσει τότε γρουσούζη, φοβούμενοι πως τα λεγόμενά του μπορούσαν να επηρεάσουν τις πιθανότητες πρόκρισης των ομάδων τους.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Γατάκια, εγώ γκαντέμης; Τώρα μπορείς να πας να ψάξεις στο αρχείο σου τη δήλωση την οποία είχα κάνει. Οπότε σήμερα τι έχουν να πουν όλοι αυτοί; Εγώ σας το είπα, αλλά δεν με ακούσατε", ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης.

TAGS EUROLEAGUE EUROLEAGUE FINAL FOUR FINAL FOUR 2024 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ