ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Μίσσας: "Περήφανος για τα παιδιά"

Μίσσας: "Περήφανος για τα παιδιά"

Ο κόουτς Κώστας Μίσσας μίλησε για την ήττα-αποκλεισμό από την Κροατία για τα προημιτελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Ο προπονητής της Εθνικής ομάδας Νέων, Κώστας Μίσσας μίλησε για την ήττα και τον αποκλεισμό του αντιπροσωπευτικό μας συγκροτήματος στα προημιτελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

" Κάναμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια, απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα, που κουβαλά μετάλλια σε όλες τις μικρές ηλικίες. Μέχρι τώρα είχαν 27% στα τρίποντα στη διοργάνωση, αλλά σήμερα ήταν πάρα πολύ καλοί. Η έλλειψη του Διαμαντάκου ήταν πάρα πολύ σημαντική. Θα μπορούσαμε να κάνουμε ολόκληρη ανάλυση. Θεωρώ πως τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια και είμαι περήφανος γι’ αυτά.

Με τα προβλήματα που είχαμε από την αρχή της προετοιμασίας μέχρι και σήμερα ήταν σημαντικό επίτευγμα ότι φτάσαμε μέχρι εδώ. Το κερασάκι στην τούρτα ήταν ο τραυματισμός του Σιόλογκα. Κάνω το σταυρό μου, δυο μέρες έμειναν, μη μας συμβεί και τίποτα χειρότερο. Έλεος πια! Ελπίζουμε ο Διαμαντάκος να είναι καλά στην υγεία του για το Σάββατο κι ελπίζω πως θα’ ναι", ανέφερε ο Έλληνας προπονητής.

Από την πλευρά των παικτών, ο Πάρης Μαραγκός δήλωσε: " Είμαστε απογοητευμένοι. Σήμερα οι Κροάτες έβαλαν και τα μαρκαρισμένα σουτ και τα ελεύθερα. Προσπαθήσαμε να καλύψουμε τα κενά στην άμυνα δεν τα καταφέραμε. Ηταν πολύ σημαντική η απουσία του Διαμαντάκου. Από την αρχή της προετοιμασίας είχαμε τραυματισμούς και πάρα πολλούς. Μπορέσαμε να τους καλύψουμε προσπαθήσαμε να καλύψουμε και τα σημερινά κενά, δυστυχώς δεν μπορέσαμε. Προσπαθούμε να φανούμε αντάξιοι αυτού του κοινού. Ο κόσμος ήρθε και μας υποστήριξε από την αρχή θα προσπαθήσουμε για ό,τι καλύτερο".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ