ΜΠΑΣΚΕΤ

Μισό μισό κερδίζει για τους Λαβρίνοβιτς

Μισό μισό κερδίζει για τους Λαβρίνοβιτς

Η Μπουντιβέλνικ διέψευσε την πληροφορία που έστελνε τον Ντάριους Λαβρίνοβιτς στη Μακάμπι, με τη Ζάλγκιρις να επιβεβαιώνει πως ο Κσιστόφ μπορεί να φύγει από το Κάουνας. Πού θα πάει; Διαβάστε.

Η ισραηλινή ιστοσελίδα sport5.co.il ήταν η πρώτη που ασχολήθηκε σήμερα με τα αδέλφια Λαβρίνοβιτς και πιο συγκεκριμένα με τον Ντάριους, ενημερώνοντας πως έχει χαράξει πορεία για τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ερωτηθείς επί του θέματος, ο Ντέιβιντ Μπλατ απάντησε ότι είχε συνεργαστεί με τον Λιθουανό στην Ντιναμό και πως δεν ενδιαφέρεται να συνεργαστεί ξανά μαζί του, στο εγγύς μέλλον.

Λίγο αργότερα, το θέμα διαψεύστηκε και από την Μπουντιβέλνικ, όπου αγωνίζεται ο Ντάριους Λαβρίνοβιτς, μέσω ανακοίνωσης στην οποία "σκότωσαν" μεν το όνομα του παίκτη, αλλά -επί της ουσίας- ενημέρωσαν πως δεν πάει πουθενά.

Μισό μισό κερδίζει για τους Λαβρίνοβιτς

Κάπου εκεί ήταν που η λιθουανική ιστοσελίδα lrytas.com ενημέρωσε τα πλήθη πως ο άλλος αδελφός, ο Κσιστόφ ενδέχεται να εγκαταλείψει τη Ζάλγκιρις, για να συνεχίσει την καριέρα του στη Βαλένθια, προσθέτοντας πως έχει προτάσεις και από άλλες δυο ομάδες. Πράγμα που επιβεβαίωσε και ο GM των πρωταθλητών Λιθουανίας, Παούλιους Μοτιεγιούνας. Ο τελευταίος αποκάλυψε πως αν ο Λαβρίνοβιτς βρει αλλού δουλειά, η Ζάλγκιρις δεν θα σταθεί εμπόδιο. Ούτως ή άλλως, του χρωστά 400.000 ευρώ από τη σεζόν 2012-2013 (τότε του τα έταξε ο Βλάντιμιρ Ρομανόφ, ο οποίος μετά έγινε στόχος των εισαγγελικών αρχών), ενώ το ίδιο ποσό αναφέρεται και στο φετινό του συμβόλαιο. Ποιον θα αντικαταστήσει όμως, στη Βαλένθια; Τον Σεργκέι Λίχτσουκ που έχει τραυματισμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ