ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μίροτιτς: "Δεν είναι εύκολο να αντέξεις τις φωνές του Γιασικεβίτσιους"

Ο Μίροτιτς εκτελεί βολές στο ΣΕΦ
Ο Μίροτιτς εκτελεί βολές στο ΣΕΦ INTIME SPORTS

Ο Νίκολα Μίροιττς παραχώρησε διαδικτυακή συνέντευξη μέσω του Twitch, όπου μίλησε για την σχέση του με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, τις αποδοκιμασίες στο WiZink Center και τον παίκτη που τον έχει δυσκολέψει περισσότερο από κάθε άλλον.

Το βράδυ της Κυριακής 23 Ιανουαρίου, η Μπαρτσελόνα κέρδισε για πέμπτη σερί φορά τη Ρεάλ Μαδρίτης στο γήπεδό της. Ο Νίκολα Μίροτιτς αποδοκιμάστηκε για πολλοστή φορά από το κοινό στο WiZink Center, πλην όμως πρόκειται για μια συνθήκη, που ουδόλως τον προβληματίζει. Το κάθε άλλο.

Ο πάουερ φόργουορντ των μπλαουγκράνα παραχώρησε συνέντευξη μέσω του Twitch και αναφέρθηκε στα συναισθήματα που του προκαλούν οι αποδοκιμασίες στη Μαδρίτη, αλλά και στην σχέση του με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τα παιχνίδια με τη Ρεάλ Μαδρίτης: "Μου δίνουν κίνητρο οι αποδοκιμασίες, οι "καυτές" έδρες μου δίνουν κίνητρο, λατρεύω όταν με αποδοκιμάζουν. Τότε είναι που λέω από μέσα μου "τώρα θα δείτε τον πραγματικό εαυτό μου".

Για τη μείωση του συμβολαίου του: "Δεν με έκανε να αισθανθώ πίεση, καταλαβαίνω την κατάσταση που περνάει ο σύλλογος και βοήθησα ήδη τα προηγούμενα χρόνια. Εστιάζω μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι. Υπήρχαν πράγματα που γράφτηκαν για μένα, που δεν μου άρεσαν, αλλά δεν πήρα κάτι προσωπικά, είναι κομμάτι της δουλειάς μου".

Για τη συνεργασία με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους: "Δεν είναι εύκολο να λειτουργήσεις με τα νεύρα του, αλλά το συνηθίζεις γιατί αυτά είναι "εκεί" σε κάθε τάιμ άουτ. Έτσι είναι ο χαρακτήρας του, δεν θέλει να χαλαρώνουμε ποτέ, πάντα ζητάει περισσότερα από εμάς κι η αλήθεια είναι ότι παίρνει το καλύτερο απ όλους μας".

Για τον πιο δύσκολο αμυντικό που έχει αντιμετωπίσει: "Υπάρχουν πολλοί παίκτες που έχω αντιμετωπίσει όλα αυτά τα χρόνια στην EuroLeague, αλλά θα επιλέξω τον Τζον Μπράουν της Ούνικς Καζάν. Παίζει πολύ επιθετικά, βάζει τα χέρια του στις γραμμές πάσας, πρέπει να είσαι έξυπνος για να τον αντιμετωπίσεις γιατί συνέχεια κλέβει μπάλες, χωρίς να κάνει φάουλ.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LIGA ENDESA EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ