EUROLEAGUE

Μήνυμα παραμονής από Πονκρασόφ

Μήνυμα παραμονής από Πονκρασόφ

Η Λοκομοτίβ διεκδίκησε ως το τέλος την πρόκριση στα playoffs της Euroleague, αποκλείστηκε στα ημιτελικά της VTB United League και ο Αντόν Πονκρασόφ ξεκαθάρισε ότι θέλει να παραμείνει στο Κρασνοντάρ.

Η ''Λόκο'' ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις της στα προημιτελικά της VTB United League κόντρα στην ΤΣΣΚΑ, έκανε το 0-2 στη Μόσχα όμως η ''ομάδα του στρατού'' προκρίθηκε, εν τέλει, στους ημιτελικούς με 3-2 νίκες.

Στα της Euroleague οι Ρώσοι του Ευγκένι Πασούτιν διεκδίκησαν μέχρι τέλους την πρόκριση στα playoffs όμως η Γαλατάσαραϊ ήταν αυτή που προκρίθηκε στα προημιτελικά, αφήνοντας την πρωτάρα Λοκομοτίβ με την προσπάθεια.

Πλέον οι άνθρωποι της ''Λόκο'' αισιοδοξούν ότι θα αγωνιστούν στην επόμενη Euroleague μέσω wild card ενώ ο Αντόν Πονκρασόφ τόνισε ότι θέλει να παραμείνει στο Κρασνοντάρ.

''Δεν γνωρίζω αν θα συνεχίσω να αγωνίζομαι στη Λοκομοτίβ. Οι άνθρωποι της ομάδας δεν μας έχουν δώσει κάποια εξήγηση αφού προέχει να βρεθεί ο νέος κόουτς ο οποίος, εν τέλει, θα αποφασίσει για το ποιοι θα συνεχίσουν και ποιοι όχι. Σίγουρα θα ήθελα να παραμείνω στο Κρασνοντάρ'' εξήγησε ο 28χρονος Ρώσος γκαρντ στο rsports-ru.

Ο Πονκρασόφ ήλθε μεσούσης της σεζόν στη Λοκομοτίβ Κουμπάν από την Κράσνιε Κρίλια. ''Η Λοκομοτίβ μου έδωσε την ευκαιρία να επιστρέψω στο πιο υψηλό επίπεδο και να παίξω ξανά στην Euroleague. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόουτς Πασούτιν για την ευκαιρία που μου έδωσε να γίνω μέλος αυτού του οργανισμού. Είμαι σίγουρος ότι η Λοκομοτίβ θα γίνεται καλύτερη χρόνο με τον χρόνο''.

Φέτος ο Πονκρασόφ είχε 4.4 πόντους, 1.6 ριμπάουντ και 0.9 ασίστ σε 7 συμμετοχές στην Euroleague.

TAGS EUROLEAGUE ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ