ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μιλουτίνοβ: "Τα καλύτερά μου χρόνια στον Ολυμπιακό, χαρούμενος τώρα στην ΤΣΣΚΑ"

Ο Μιλουτίνοβ σε αγώνα Ολυμπιακός - Βιλερμπάν την σεζόν  2019/20
Ο Μιλουτίνοβ σε αγώνα Ολυμπιακός - Βιλερμπάν την σεζόν 2019/20 EUROKINISSI

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ δήλωσε ότι στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό πέρασε τα καλύτερα χρόνια της ζωής του, αλλά πλέον είναι αφοσιωμένος στην ΤΣΣΚΑ.

Εχοντας περάσει πέντε χρόνια στον Ολυμπιακό (2015-2020) ο Νίκολα Μιλουτίνοβ εξακολουθεί να λέει όπου σταθεί και όπου βρεθεί ότι ήταν η καλύτερη περίοδος της ζωής του. Και αυτό έκανε και τώρα.

Ο Σέρβος σέντερ παραχώρησε συνέντευξη στο ιταλικό σάιτ "Basketinside.com" και με την κουβέντα να πηγαίνει στον Ολυμπιακό ήταν ξεκάθαρος.

"Αυτά ήταν τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου. ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα. Ήμουν μέρος μίας ομάδας-νικήτριας, έπαιξε δίπλα σε πρωταθλητές και μεγάλους προπονητές" δήλωσε αρχικά ο Σέρβος, για να προσθέσει:

"Ήταν σπουδαία εμπειρία για εμένα σε όλα τα επίπεδα. Σίγουρα προπονητές όπως ο Σφαιρόπουλος και ο Μπλατ έπαιξαν μεγάλο ρόλο στην ανάπτυξή μου. Τους θεωρώ καλούς δασκάλους".

Αναφερόμενος στην νέα του ομάδα, την ΤΣΣΚΑ, ο Σέρβος τόνισε: "Όλα εδώ βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο. Μου αρέσει. Έχουμε αντιμετωπίσει κάποιες δυσκολίες ως μία νέα ομάδα που θέλει να κατακτήσει τίτλους. Ο κόουτς Ιτούδης λέει όμως ότι όλα αυτά δημιουργούν ευκαιρίες.

Είμαι χαρούμενος στην ΤΣΣΚΑ. Απόλαυσα τα χρόνια μου στον Πειραιά στο μέγιστο και τώρα είμαι χαρούμενος στην Μόσχα, όπου παίζω για μία σπουδαία ομάδα σε μία σπουδαία πόλη".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ EUROLEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ