ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μιλουτίνοβ: "Πάντα είμαστε πεινασμένοι"

Μιλουτίνοβ: "Πάντα είμαστε πεινασμένοι"
ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ / ΙΝΤΙΜΕ

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ μίλησε εν όψει του Game 3 του Ολυμπιακού με τη Μπαρτσελόνα για τα playoffs της EuroLeague (30/4, 21:30, Novasports Prime, Match Center από το SPORT24).

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να υποδεχθεί δις τη Μπαρτσελόνα στην έδρα του για τα playoffs της EuroLeague και ο Νίκολα Μιλουτίνοβ μίλησε εν όψει του Game 3 στο ΣΕΦ (30/4, 21:30, Novasports Prime, Match Center από το SPORT24).

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την κατάστασή του: "Ακόμη κι αν παίξω λίγο θα υποστηρίξω την ομάδα γιατί είναι τα playoffs. Είναι περισσότερο για την ομάδα και όχι για τον κάθε παίκτη ξεχωριστά. Δεν πρόκειται για έναν παίκτη, αλλά για όλη την ομάδα και το σημαντικό είναι το αυριανό παιχνίδι".

Για το σημείο κλειδί του παιχνιδιού: "Στο πρώτο παιχνίδι παλέψαμε για όλες τις μπάλες, στο δεύτερο δεν το κάναμε τόσο πολύ. Τώρα μπροστά στους οπαδούς μας και πρέπει να παίξουμε ακόμα καλύτερα και να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να φτάσουμε στη νίκη".

Για τη Μπαρτσελόνα: "Η Μπαρτσελόνα έχει πολύ ποιοτικό ρόστερ. Σίγουρα πρέπει να κάνουμε καλύτερη δουλειά, ειδικά στον τομέα των ριμπάουντ και να είμαστε καλύτεροι για να πάρουμε τη νίκη"

Για το πόσο δύσκολο είναι να είσαι έτοιμος έπειτα από ένα διάστημα απουσίας: "Πρέπει να είμαι έτοιμος, είναι τα playoffs. Ακόμη κι αν είναι το πρώτο ή το τελευταίο λεπτό πρέπει να είσαι έτοιμος.

Πάντα είμαστε πεινασμένοι. Θέλουμε να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο και περήφανο τον οργανισμό. Θέλουμε να κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε"

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ