ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ

Μιλγουόκι Μπακς: Ο Μάικ Μπούντενχολζερ εξήγησε γιατί δεν έγινε φάουλ στην τελευταία κατοχή των Μπόστον Σέλτικς

Μιλγουόκι Μπακς: Ο Μάικ Μπούντενχολζερ εξήγησε γιατί δεν έγινε φάουλ στην τελευταία κατοχή των Μπόστον Σέλτικς

Ο Σαμ Χάουζερ έβαλε ένα πολύ δύσκολο σουτ στα 3'' για το τέλος της κανονικής διάρκειας, οδηγώντας το παιχνίδι των Μπόστον Σέλτικς με τους Μιλγουόκι Μπακς στην παράταση. Γιατί όμως δεν έγινε φάουλ; Ο Μάικ Μπούντενχολζερ έδωσε την απάντηση.

Οι Μιλγουόκι Μπακς χρειάστηκαν το έξτρα πεντάλεπτο της παράτασης για να κερδίσουν εντός έδρας τους Μπόστον Σέλτικς, στο μεγάλο ντέρμπι της Ανατολής τα ξημερώματα της Τετάρτης 15 Φεβρουαρίου. Η παρέα του Γιάννη Αντετοκούνμπο ήταν αγκαλιά με τη νίκη, ήδη από την κανονική διάρκεια, αλλά το μεγάλο τρίποντο του Σαμ Χάουζερ στα 3'' για το τέλος έστειλε την αναμέτρηση στην παράταση και παράτεινε την αγωνία όλων στο Fiserv Forum.

Γιατί όμως τα "Ελάφια" δεν έκαναν φάουλ στο +3 για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο; Ο Μάιλ Μπούντενχολζερ ρωτήθηκε για την τελευταία άμυνα του Μιλγουόκι, εξηγώντας το σκεπτικό του, αλλά και ότι η εντολή σε όλους ήταν να παίξουν μία καθαρή άμυνα.

"Κάνουμε διαφορετικά πράγματα στο τέλος των αγώνων. Το catch-and-shoot μετά από σκριν είναι πιθανότατα αυτό που ψάχνουν. Παίξαμε καλή άμυνα σε όλους, αμυνθήκαμε σε όλα τα σκριν πριν από αυτό το σουτ. Πήρε την μπάλα στο κέντρο του γηπέδου και έβαλε ένα σουτ από τα εννιά μέτρα, ή τέλος πάντων απ' όπου το έβαλε. Υπάρχουν διαφορετικά πράγματα που θα κάνουμε. Αξίζουν συγχαρητήρια πάντως στον Σαμ Χάουζερ για το σουτ που έβαλε. Ο Κρις (Μίντλετον) έκανε ακριβώς αυτό που του ζητήσαμε. Είμαστε τυχεροί που βρήκαμε τον τρόπο να κερδίσουμε στην παράταση" ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής των Μιλγουόκι Μπακς.

Τέλος καλό, όλα καλά πάντως με την παρέα του Γιάννη Αντετοκούνμπο να φτάνει τις έντεκα (11) σερί νίκες στο ΝΒΑ.

TAGS ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ NBA ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ