ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ

Μιγιάτοβιτς: "Ο Ίβκοβιτς ήταν μια ιδιοφυΐα, ήταν το μπάσκετ και η ζώη"

Μιγιάτοβιτς: "Ο Ίβκοβιτς ήταν μια ιδιοφυΐα, ήταν το μπάσκετ και η ζώη"
ANADOLU EFES PROPERTY

Με συγκινητικά λόγια μίλησε για τον Ντούσαν Ίβκοβιτς ο προπονητής της Αναντολού Εφές, Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς, που τόνισε ότι ο εμβληματικός προπονητής αποτελούσε το ίδιο το μπάσκετ και τη ζωή.

Ο προπονητής της Αναντολού Εφές, Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς, έδωσε μια μεγάλη συνέντευξη στο Meridian Sport, στην οποία στάθηκε στη σχέση που διατηρούσε με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς. Χαρακτήρισε ως το μεγαλύτερο κομπλιμέντο της ζωής του να τον θεωρεί φίλο του ο εμβληματικός τεχνικός, ο οποίος αποτελούσε το ίδιο το μπάσκετ και τη ζωή, όπως ανέφερε ενδεικτικά:

"Ακόμα δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω το γεγονός ότι δεν μιλάμε καθημερινά. Ο Ίβκοβιτς με επέλεξε για φίλο του. Ήταν ένα από τα μεγαλύτερα κομπλιμέντα της ζωής μου. Δεν υπάρχουν χρήματα που να μπορούν να αγοράσουν αυτή τις εμπειρίες μαζί του, κάθε ταξίδι, κάθε απόγευμα. Αυτές οι ιστορίες δεν μπορούν να περιγραφούν. Ήταν μια ιδιοφυΐα, το μπάσκετ, η ζωή. Δυσκολεύομαι να βρω τις κατάλληλες λέξεις για τον περιγράψω..." εξήγησε ο συγκινησιακά φορτισμένος Κροάτης κόουτς.

Ο Μιγιάτοβιτς δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους πρώην προπονητές της Εφές - με τον Εργκίν Αταμάν ανάμεσά τους - που τόνισε ότι είναι τεράστιες προσωπικότητες:

"Έλαβα την πιο έξυπνη συμβουλή από εκείνους. Μου είπαν ότι δεν πρέπει να αντιγράψεις κάποιον, γιατί τότε δεν είσαι πια ο εαυτός σου. Είχα το προνόμιο, και εξακολουθώ να το έχω, να έχω συγκεντρώσει γνώσεις από αυτούς. Αλλά δεν τις αντιγράφω επειδή είναι πολύ μεγάλες προσωπικότητες, πολύ σοβαροί προπονητές. Και αν θέλω, δεν μπορώ να το κάνω, καθώς η ομάδα θα παρατηρήσει ότι αυτά που τους δείχνω δεν είναι η γνώμη μου, αλλά κάποιου άλλου"

TAGS ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΝΤΟΥΣΑΝ ΙΒΚΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ