VIRAL

Αμερικάνος σέντερ εκτέλεσε βολή που δεν μπορεί να πάει χειρότερα

Αμερικάνος σέντερ εκτέλεσε βολή που δεν μπορεί να πάει χειρότερα

Υποψηφιότητα για μια θέση στη λίστα των πιο κακοεκτελεσμένων βολών στην ιστορία βάζει αυτή του Αμερικανού Ζόφρι Γκροσέλ σε αγώνα του πολωνικού πρωταθλήματος.

Η μπασκετική ιστορία βρίθει από παίκτες που δεν είχαν ή έχουν καλή σχέση με τις ελεύθερες βολές. Ο 29χρονος Αμερικανός Ζόφρι Γκροσέλ, ένας αριστερόχειρας σέντερ με σχετικά καλή καριέρα στην Ευρώπη (Γερμανία, Καζακστάν, Γαλλία, Πολωνία, Ιταλία), όχι άσχημα νούμερα και συμμετοχές στην Team USA (Παναμερικανικοί Αγώνες 2019), ανήκει σε αυτήν την κάστα.

Υποφέρει όταν κερδίζει φάουλ και αναγκάζεται να στηθεί στη γραμμή για να εκτελέσει ένα ζευγάρι. Ένα βασανιστήριο που χρειάζεται να περνά συχνά, αφού ο δυναμικός τρόπος που αγωνίζεται φέρνει αρκετές επαφές. Πέρυσι φερ' ειπείν είχε 34% (27/79) στο ιταλικό πρωτάθλημα ως παίκτης της Φορτιτούντο Μπολόνια.

Εφέτος ο Γκροσέλ ανήκει στην πολωνική Λέγκια Βαρσοβίας και έως τώρα στην Basket Liga σουτάρει με 40% (14/35) - όσο ακριβώς και στο BCL. Όχι κακό ποσοστό για τα δικά του δεδομένα. Μάλιστα στο ματς της Κυριακής με την Γκλίβιτσε (61-84) τέλειωσε το παιχνίδι με το σούπερ 4/8!

Μόνο που μία εξ αυτών που έχασε έγινε -για κακή τύχη του- viral. Διότι η μπάλα όχι μόνο δεν άγγιξε τη στεφάνη, όπως συμβαίνει σε air ball πολλών παικτών, αλλά βρήκε κατευθείαν το πάνω μέρος του ταμπλό και χωρίς να έρθει σ' επαφή με οτιδήποτε άλλο επέστρεψε μοιραία στα χέρια του!

TAGS VIRAL ΠΟΛΩΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ