NBA

Μία ημέρα μετά από τον αποκλεισμό τους, οι Ορλάντο Μάτζικ ξέρουν τον πρώτο μεταγραφικό τους στόχο

Ο Κλέι Τόμπσον
Ο Κλέι Τόμπσον Ⓒ 2024 BRANDON DILL/ ASSOCIATED PRESS

Το σουτ του Κλέι Τόμπσον έχουν ανάγκη οι Ορλάντο Μάτζικ και γι' αυτό τον έχουν θέσει ως βασικό τους στόχο για την offseason.

Έχουν κάνει πολλά βήματα προς τα εμπρός, έχουν σπουδαίους νεαρούς όπως ο Φραντς Βάγκνερ κι ο Πάολο Μπανκέρο και παρά τον αποκλεισμό τους από τους Καβαλίερς στον πρώτο γύρο των playoffs, οι Μάτζικ ξέρουν τι χρειάζονται για να συνεχίζουν την ανοδική τους πορεία.

Στο Ορλάντο πρέπει να βρουν έναν πρωτοκλασάτο πόιντ γκαρντ που θα προσφέρει περισσότερα από τους Κόουλ Άντονι - Μαρκέλ Φουλτζ, πρωτίστως όμως έχουν ανάγκη από έναν αξιόπιστο περιφερειακό σουτέρ για να αποφύγουν βραδιές όπως αυτή που είχαν χθες οι Βάγκνερ - Σαγκς (3/28 σουτ).

Όπως αποκάλυψε ο Σαμς Σαράνια του Athletic, πρώτος τους στόχος είναι ο Κλέι Τόμπσον, με τον οποίο φαίνεται πως υπάρχει ήδη φλερτ καθώς ο 34χρονος σουτέρ θα είναι free agent την 1η Ιουλίου.

Ο Τόμπσον παίζει από το 2011 στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς στο πλευρό του Στεφ Κάρι, ωστόσο έχασε τις σεζόν 2019/20 και 2020/21 εξαιτίας τραυματισμών σε γόνατο και αχίλλειο που φρέναραν την καριέρα του. Στη χρονιά που ολοκληρώθηκε είχε 17.9 πόντους (38.7% στο τρίποντο), 3.3 ριμπάουντ και 2.3 ασίστ ανά 29.7 λεπτά συμμετοχής σε 77 αγώνες της κανονικής περιόδου.

TAGS NBA ΟΡΛΑΝΤΟ ΜΑΤΖΙΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ