EUROLEAGUE

''Μη βιάζεστε με τον Όντομ''

''Μη βιάζεστε με τον Όντομ''

Η Βιτόρια κινείται σε ρυθμούς Λαμάρ Όντομ, οι φίλοι των Βάσκων περιμένουν το επίσημο ντεμπούτο του Αμερικανού σταρ όμως ο Αντρές Νοτσιόνι έβαλε τα πράγματα στη θέση τους!

Ο δις πρωταθλητής του ΝΒΑ με τους Λέικερς (2009, 2010) ευελπιστεί να αφήσει πίσω του τους τελευταίους δύσκολους μήνες, οι οποίοι ήταν γεμάτοι με οικογενειακά και ψυχολογικά προβλήματα καθώς και εθισμό σε απαγορευμένες ουσίες.

Οι φίλοι της Λαμποράλ Κούτσα βλέπουν στο πρόσωπο του Λαμάρ Όντομ τον παίκτη που θα τους βοηθήσει να επιστρέψουν στην ελίτ όμως ο Αντρές Νοτσιόνι κρατάει χαμηλούς τόνους.

''O Λαμάρ Όντομ είναι ένας πολύ φιλόδοξος άνθρωπος. Δεν έχει τη συμπεριφορά σταρ. Ίσα-ίσα, μας ρωτάει κι έχει απορίες για την κατάσταση στην ομάδα και το μπάσκετ στην Ευρώπη'' ανέφερε σχετικά ο Αργεντινός φόργουορντ και πρόσθεσε: ''Μην περιμένετε ότι ο Λαμάρ θα έχει 30 πόντους και 15 ριμπάουντ σε κάθε παιχνίδι! Πιστεύω ότι θα δούμε έναν Όντομ που θα σκοράρει 15 πόντους, θα βοηθάει στα ριμπάουντ και στις ασίστ. Μη βιάζεστε μαζί του!''.

Εν συνεχεία ο Νοτσιόνι κλήθηκε να σχολιάσει τα σκαμπανεβάσματα της Λαμποράλ Κούτσα: ''Νομίζω ότι δεν έχουμε διάρκεια στο παιχνίδι μας. Αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα τραυματισμών μέσα στη χρονιά ενώ κάναμε σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ. Χρειαζόμαστε χρόνο για να δουλέψουμε μαζί''.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ