ΚΑΟΔ

Μέξας: ''Θα πάμε να παίξουμε το παιχνίδι μας''

Μέξας: ''Θα πάμε να παίξουμε το παιχνίδι μας''

Η εκδήλωση στην Πλατεία Ελευθερίας άφησε πολύ ευχάριστη γεύση σε όλους τους ανθρώπους του ΚΑΟΔ με τον Κώστα Μέξα και τους παίκτες του να στρέφουν πλέον την προσοχή τους στο παιχνίδι Κυπέλλου της Τετάρτης με ΠΑΟΚ.

Πολύ ευχάριστη γεύση σε όλους τους ανθρώπους του ΚΑΟΔ άφησε η εκδήλωση στην Πλατεία Ελευθερίας με τον Κώστα Μέξα και τους παίκτες του να στρέφουν πλέον την προσοχή τους στο παιχνίδι Κυπέλλου της Τετάρτης με ΠΑΟΚ.

Ο προπονητής της ομάδας της Δράμας και ο αρχηγός της, Θόδωρος Ζάρας, με δηλώσεις τους αναφέρθηκαν στα όσα έγιναν χθες αλλά και στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ την προσεχή Τετάρτη στο PAOK Sports Arena.

Ο Κώστας Μέξας τόνισε αρχικά πως ''ήταν μια ιδιαίτερη μέρα για την ομάδα μας. Έγινε αυτή η εκδήλωση για να ανοιχτεί η ομάδα προς τον κόσμο της πόλης, να γνωρίσουν τα μικρά παιδιά τους παίκτες και να γίνουν και αυτοί σιγά - σιγά κοινωνοί της προσπάθειας που κάνει χρόνια η ομάδα μας. Ελπίζω ο κόσμος της Δράμας να ανταποκριθεί ακόμα περισσότερο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Τα πρώτα σημάδια της φετινής χρονιάς αυτό δείχνουν. Ευελπιστούμε σε μια καλύτερη συνέχεια και ελπίζουμε και από την πλευρά μας μέσα στο γήπεδο να ανταποδώσουμε την στήριξη αυτή''.

Ρωτήθηκε για τον προημιτελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ και σχολίασε: ''Πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα με πολύ έμπειρα παιδιά, με πολύ καλό προπονητικό τιμ. Έχει αρκετούς παίκτες από την περσινή ομάδα, που ξέρουν την φιλοσοφία του προπονητή. Εμείς θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα μπορούμε, θα πάμε να παίξουμε το παιχνίδι μας και θα δούμε''.

Ζάρας: ''Ελπίζω να υπάρχει και συνέχεια''

Ο Θόδωρος Ζάρας υπογράμμισε για την εκδήλωση που έγινε χθες στην Πλατεία Ελευθερίας: ''Ευχαριστούμε την American Genetics για τη στήριξη που δίνει στην ομάδα. Είναι καλό που γίνονται τέτοιες εκδηλώσεις σαν τη σημερινή και ελπίζω να υπάρχει και συνέχεια''.

Για την φετινή ομάδα σχολίασε: ''Είμαστε μια καινούρια ομάδα, όλοι νέα παιδιά είμαστε, δουλεύουμε πάρα πολύ. Ο στόχος μας είναι και φέτος να σωθούμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα και από εκεί και πέρα ότι καλύτερο μπορούμε και με καλό μπάσκετ''.

Ο Ζάρας αναφέρθηκε και στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, αλλά και στην πρεμιέρα πρωταθλήματος με τα Τρίκαλα: ''Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι, έχει πολύ καλή ομάδα ο ΠΑΟΚ, παίζει στην έδρα του. Θα δούμε… Έχουμε και το μυαλό μας στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος εδώ με τα Τρίκαλα, ελπίζουμε όλα να πάνε καλά''.

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ