ΕΟΚ

Μέτρα ασφαλείας του τελικού

Μέτρα ασφαλείας του τελικού
INTIME SPORTS

Διαβάστε τι αποφασίστηκε κατά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην αστυνομική διεύθυνση Ηρακλείου.

Πραγματοποιήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου παρουσία των αρμοδίων φορέων και από πλευρά ΕΟΚ του Γενικού Γραμματέα, Παναγιώτη Τσαγκρώνη και του αντιπροέδρου, Αριστείδη Γολέμη οι θύρες του τελικού να ανοίξουν στις 16:45.

Επίσης, εκτός από το εισιτήριο του αγώνα ο όσοι μπουν στο γήπεδο θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα ή κάποιο άλλο επίσημο έγγραφο.

Διαβάστε αναλυτικά τα μέτρα:

" Μετά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου παρουσία των αρμόδιων φορέων και από πλευράς ΕΟΚ του γενικού γραμματέα Παναγιώτη Τσαγκρώνη και του αντιπροέδρου Αριστείδη Γολέμη, καθώς και προέδρου της ΕΚΑΣΚ , Χαράλαμπου Μαρκάκη, αποφασίστηκαν τα εξής:

-Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν για το φίλαθλο κοινό στις 16:45 και θα κλείσουν στις 19:15. Μετά την παρέλευση της συγκεκριμένης ώρας δεν θα επιτρέπεται η είσοδος.

-Απαραίτητη για την είσοδο στο γήπεδο πέρα από την επίδειξη εισιτηρίου είναι και αυτή της αστυνομικής ταυτότητας ή άλλου επίσημου εγγράφου.

-Δεν θα επιτραπεί η είσοδος στους φέροντες διακριτικά των ομάδων.

-Κάθε φίλαθλος επιβάλλεται να κάθεται στη θέση που προβλέπεται από το αριθμημένο εισιτήριό του.

-Όσοι έχουν διορθωμένο εισιτήριο παρακαλούνται να προσέλθουν στο αστυνομικό μέγαρο για να το σφραγίσουν. Οι κάτοχοι διορθωμένου εισιτηρίου που δεν θα φέρει δεύτερη σφραγίδα δεν θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο".

TAGS ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ