EUROLEAGUE

Μεσίνα: "Κλειδί τα λίγα λάθη"

Μεσίνα: "Κλειδί τα λίγα λάθη"
Μεσίνα

Ο Ετόρε Μεσίνα μίλησε για τη νίκη της Ρεάλ επί της Μπαρτσελόνα και τους δύο αγώνες στη Μαδρίτη

Ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης θέλησε να κρατήσει χαμηλούς τους τόνους, εν όψει των δύο αγώνων που θα ακολουθήσουν στο Παλάσιο Βισταλέγκρε.
Ο Ιταλός προπονητής σχολίασε: " Παλέψαμε για το καλύτερο δυνατό και τελικά γυρνάμε σπίτι μας με τη σειρά να βρίσκεται στο 1-1. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, να είμαστε πανέτοιμοι και να κοιτάζουμε παιχνίδι με παιχνίδι αυτά που έχουμε μπροστά μας.

Παίξαμε πολύ καλά, βοηθώντας ο ένας τον άλλο μέσα στο παρκέ, δεχόμενοι τα λάθη που κάναμε ως μέρος του παιχνιδιού, ελέγχοντας τα ριμπάουντ και προσέχοντας την μπάλα στην επίθεση. Είχαμε συνολικά 5 λάθη και αυτό ήταν το κλειδί του αγώνα.

Είναι σημαντικό για εμάς να γνωρίζουμε ότι μπορούμε να παίξουμε κόντρα στην Μπαρτσελόνα και να μην μας καταβάλει η πίεση όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά για εμάς. Πρέπει να παίζουμε με αυτοπεποίθηση, όχι μόνο απέναντι στην Μπαρτσελόνα, αλλά απέναντι σε οποιονδήποτε.

Η έδρα δεν πιστεύω πως θα παίξει σημαντικό ρόλο σε αυτή τη σειρά, παρά το γεγονός ότι οι φίλαθλοι τόσο στο Παλάου Μπλαουγκράνα όσο και στο Παλάσιο Βισταλέγκρε βοηθούν τις ομάδες τους και τις σπρώχνουν προς τη νίκη.

Δεν θέλω να πω ότι η νίκη μας δεν ήταν σπουδαία, αλλά σε αυτό το επίπεδο, οι παίκτες γνωρίζουν ότι πρέπει να ξεπεράσουν την πίεση. Κερδίσαμε στη Βαρκελώνη, αλλά ξέρουμε ότι και ο αντίπαλος μπορεί να κερδίσει στη Μαδρίτη".










TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ