NBA

Μένει στη Μπαρτσελόνα για τη σεζόν 2021/22 ο Ρόκας Γιοκουμπάιτις

Μένει στη Μπαρτσελόνα για τη σεζόν 2021/22 ο Ρόκας Γιοκουμπάιτις
EUROKINISSI

Οριστικά στη Βαρκελώνη θα βγάλει τη σεζόν 2021/22 ο Ρόκας Γιοκουμπάιτις, που αξιολογήθηκε από τους Νιου Γιορκ Νικς σε τρία παιχνίδια του Summer League και αποχαιρέτησε ήδη το Λας Βέγκας.

Όταν οι Νικς τον επέλεξαν στο νούμερο 34 του NBA Draft 2021, ήξεραν ότι θα τον αφήσουν στην Ευρώπη για τη σεζόν 2021/22. Παρόλα αυτά, τον πήραν στο Λας Βέγκας, τον δοκίμασαν σε τρεις αγώνες του Summer League, τον αξιολόγησαν και τώρα τον αποχαιρέτησαν καθώς είναι πια οριστικό ότι ο 21χρονος πόιντ γκαρντ θα φορέσει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα την ερχόμενη περίοδο.

Ο Γιοκουμπάιτις είχε buyout στο συμβόλαιό του με τους Καταλανούς, ωστόσο οι Νικς προτίμησαν να τον περιμένουν τουλάχιστον έναν χρόνο από τη στιγμή που έχουν ήδη μια γεμάτη γραμμή γκαρντ με τους Ντέρικ Ρόουζ, Άλεκ Μπερκς, Ιμάνουελ Κουίκλι, Κέμπα Γουόκερ, Εβάν Φουρνιέ, Μάιλς ΜακΜπράιντ, Κουέντιν Γκράιμς, Λούκα Βιλντόσα (μη εγγυημένο συμβόλαιο). Πέρυσι ο Γιοκουμπάιτις είχε 7 πόντους, 1.7 ριμπάουντ και 2.5 ασίστ ανά 21 λεπτά σε 31 αγώνες με τη Ζάλγκιρις.

TAGS NBA ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ