ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μένει... σαν αρχηγός

Μένει... σαν αρχηγός
Βασιλόπουλος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η αρχηγική ανανέωση του Βασιλόπουλου, οι σειρήνες για Παπαλουκά και το παιχνίδι με το Μαρούσι

Το όνομα του Παναγιώτη Βασιλόπουλου άρχισε να ακούγεται στα μεταγραφικά σενάρια, πριν καν φύγει το 2007. Εκείνη την περίοδο, με τη λήξη του συμβολαίου του να πλησιάζει, ακούστηκαν πολλά, αλλά φυσικά δεν μπορούσαν να ληφθούν σοβαρά υπόψιν, αφού ήταν πολύ νωρίς. Στον Ολυμπιακό η θέληση να κρατήσουν τον 24χρονο φόργουορντ στην ομάδα και μάλιστα, "αναβαθμίζοντας" τον οικονομικά, αλλά και στη συνείδηση του κόσμου ήταν μεγάλη και αυτό που έπρεπε να γίνει, ήταν να τα βρουν με την πλευρά του παίκτη.

Κάτι που έγινε τις τελευταίες ημέρες κι ενώ ο Βασιλόπουλος δεν αγωνίζεται μέχρι στιγμής στα ματς με το Μαρούσι, λόγω των ενοχλήσεων στη μέση του, αλλά και του προβλήματος στον αχίλλειο που τον ταλαιπώρησε τις πρώτες ημέρες της απουσίας του από τους αγώνες του Ολυμπιακού.

Πλέον, όμως, απομένουν τα τυπικά για την ολοκλήρωση της συμφωνίας. Ο επόμενος "αρχηγός" του Ολυμπιακού, έχει δεχθεί την πρόταση του Παναγιώτη Αγγελόπουλου και απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για να τελειώσει το θέμα κι από εκεί πέρα, είναι θέμα Ολυμπιακού, το πότε θα βγει και η σχετική ανακοίνωση.

Βέβαια, για να λέμε ακριβώς πως έχουν τα πράγματα, υπογραφές δεν έχουν πέσει, αλλά κάθε... ώρα που περνάει, ο Βασιλόπουλος είναι και πιο κοντά στα γραφεία της ομάδας. Σήμερα, αύριο, το πολύ μέχρι την έναρξη των τελικών με τον Παναθηναϊκό (αν ο Ολυμπιακός νικήσει στον Άγιο Θωμά το Μαρούσι) θα λήξει και τυπικά το θέμα, αφού όλες οι συζητήσεις γίνονται σε άκρως θετικό κλίμα.

Συνεπώς, ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Παναγιώτης Αγγελόπουλος, είναι πολύ κοντά στο να διευθετήσει ένα πολύ σημαντικό μεταγραφικό θέμα της ομάδας, το οποίο απασχόλησε τον κόσμο του Ολυμπιακού, όπως είπαμε, από το Νοέμβριο. Από την πλευρά του, ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος θα μείνει ντυμένος στα κόκκινα τουλάχιστον για την επόμενη τετραετία. Και βλέπουμε...

Οι Ισπανοί θέλουν τον Παπαλουκά στον Ολυμπιακό


Το καλοκαίρι πάντως... ξεκίνησε, από τη στιγμή που η El Mundo Deportivo έγραψε για τη... θέληση του Θοδωρή Παπαλουκά να φύγει από τη Μόσχα με πρώτο και βασικό προορισμό το Λιμάνι. Για τους Ισπανούς υπάρχει ζεστό θέμα με τον "Τεό", ο οποίος είναι πολύ πιθανό να ζητήσει την αποδέσμευσή του από τη διοίκηση των πρωταθλητών Ευρώπης.

Τι θα κάνει ο Ολυμπιακός; Θα περιμένει. Πρώτα, θα δει τις προθέσεις της ΤΣΣΚΑ απέναντι στον Παπαλουκά. Θα του δώσουν αποζημίωση για τα 3 (και κάτι παραπάνω) εκατομμύρια που παίρνει κάθε χρόνο; Θα τον αφήσουν ελεύθερο βασιζόμενοι στην εξαιρετική προσωπική σχέση που έχουν μαζί του όλα αυτά τα χρόνια; Προς το παρόν, αυτό δεν είναι γνωστό.

Τώρα, για το αν ο Έλληνας πλέι μέικερ, θέλει, όπως λένε οι Ισπανοί, να επιστρέψει στον Ολυμπιακό και όχι να πάει οπουδήποτε αλλού, αυτό είναι κάτι που δεν σηκώνει και πολλή... συζήτηση.

Πάει για το 3-1

Δεν υπάρχει άλλος καιρός για χάσιμο και ο Παναθηναϊκός περιμένει ήδη στους τελικούς. Ο Ολυμπιακός πάει την Κυριακή στον Άγιο Θωμά για να τελειώσει τη σειρά με το Μαρούσι, αν και ο Παναγιώτης Γιαννάκης ξέρει πολύ καλά ότι η ομάδα των βορείων προαστίων δεν θα παραδοθεί τόσο εύκολα.

Γι' αυτό και περιμένει από τους παίκτες του να δείξουν την απαιτούμενη σοβαρότητα και να αντιμετωπίσουν το παιχνίδι με το Μαρούσι σαν τον πρώτο τελικό με τον Παναθηναϊκό. Άμυνα, ρυθμός, πάθος και πειθαρχία στα αγωνιστικά συστήματα. Τα ίδια στοιχεία είναι αυτά που θα κρίνουν και τον τίτλο σε περίπτωση πρόκρισης και καλό θα είναι ο Ολυμπιακός να κάνει πρόβα από την Κυριακή.

Η συμμετοχή του Βασιλόπουλου θα κριθεί και πάλι την τελευταία στιγμή. Το Σάββατο έκανε προπόνηση (όχι όλη), ήταν σε καλύτερη κατάσταση και το δόκιμο είναι να χρησιμοποιηθεί την Κυριακή, ώστε να μπει σε αγωνιστικό ρυθμό ενόψει των τελικών με τον Παναθηναϊκό.






















TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ