ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ

Μένει ο Σκαραφίγκας στον Πανελευσινιακό

Μένει ο Σκαραφίγκας στον Πανελευσινιακό
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Σκαραφίγκας θα παραμείνει στο τιμόνι του Πανελευσινιακού, καθώς το Δ.Σ. της ομάδας αποφάσισε να στηρίξει τον προπονητή

Στη θέση του θα παραμείνει ο Γιώργος Σκαραφίγκας καθώς η ΚΑΕ Πανελευσινιακός εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στον Έλληνα προπονητή.

Ο κ. Σκαραφίγκας είχε υποβάλει την παραίτησή του, η οποία όμως δεν έγινε δεκτή από το Δ.Σ. που συνεδρίασε την Τρίτη (12/2). Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

"Η οικογένεια του Πανελευσινιακού έφτασε μέχρι την κορυφαία κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ διατηρώντας το συναίσθημα και τη χαρά του αθλήματος.Αυτός είναι και ο λόγος που αγαπήθηκε και αγκαλιάστηκε απ’όλη την Ελευσίνα.

Η φιλοσοφία αυτή δεν αλλάζει!

Το Δ.Σ της ΚΑΕ Πανελευσινιακός συνεδρίασε την 12/2/2013 με θέμα την πορεία της ομάδος και την υποβολή παραίτησης του προπονητή κ.Σκαραφίγκα.Αφού τοποθετήθηκαν όλα τα μέλη της Διοίκησης αποφασίστηκε ομόφωνα οτι :

Δεν γίνεται δεκτή η παραίτηση του προπονητή!

Καλούμε όλους όσους αγάπησαν και αγαπούν την ομάδανα τη στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις σ’αυτή τη δύσκολη καμπή του πρωταθλήματος.

Όλοι μαζί Ενωμένοι,Διοίκηση,Προπονητές,Παίκτες και Φίλαθλοι θα δώσουμε την μεγάλη μάχη της παραμονής στη Basket league ΟΠΑΠ. Προχωράμε μαζί μέχρι το τέλος"!

TAGS ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ