ΠΣΑΚΚ

"Μέλος" του ΠΣΑΚ ο Σπύρος Καββαδάς

"Μέλος" του ΠΣΑΚ ο Σπύρος Καββαδάς

Ο ΠΣΑΚ με ανακοίνωσή του τόνισε πως ο Σπύρος Καββαδάς αποτελεί "μέλος" του Συνδέσμου, δείχνοντας την πως βρίσκεται κοντά στα άτομα με προβλήματα υγείας.

Η κίνηση του Ολυμπιακού με τον Σπύρο Καββαδά δεν άφησε τον ΠΣΑΚ ασυγκίνητο. Ο Σύνδεσμος, αφού συνεχάρη τους Πειραιώτες για την κίνησή τους, τόνισε, μέσω ανακοίνωσης, πως από την περασμένη Κυριακή ο Σπύρος Καββαδάς είναι "μέλος" της οικογένειας του ΠΣΑΚ.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, συγχαίρει τον Ολυμπιακό, για τη δυνατότητα που έδωσε στον Σπύρο Καββαδά, να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα, να νιώσει δηλαδή, σαν επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής.

Έτσι, από την περασμένη Κυριακή, οπότε ο Σπύρος Καββαδάς βρέθηκε στην αποστολή του Ολυμπιακού, στον αγώνα με τη Νέα Κηφισιά στο ΣΕΦ, αποτελεί ‘’μέλος’’ της οικογένειας του ΠΣΑΚ.

Ο Συνδεσμός μας, έχει αποδείξει με τις δράσεις του, ότι είναι κοντά στους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας και βιωσιμότητας.

Όλοι οι παίκτες και γενικότερα οι ομάδες, δείχνουν την ευαισθησία τους, με συχνές επισκέψεις σε ιδρύματα και νοσοκομεία, βοηθώντας έμπρακτα, όσους πραγματικά έχουν ανάγκη".

TAGS ΠΣΑΚΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ