NBA

Μεγάλη κίνηση με Γκόρντον Χέιγουορντ από τους Σάρλοτ Χόρνετς του Μάικλ Τζόρνταν

Ο Γκόρντον Χέιγουορντ των Μπόστον Σέλτικς, σε φάση από αναμέτρηση με τους Ιντιάνα Πέισερς
Ο Γκόρντον Χέιγουορντ των Μπόστον Σέλτικς, σε φάση από αναμέτρηση με τους Ιντιάνα Πέισερς AP PHOTO/AJ MAST

Στη Σάρλοτ μετακομίζει ο Γκόρντον Χέιγουορντ, που συμφώνησε με τους Χόρνετς για τετραετές συμβόλαιο 120 εκατομμυρίων δολαρίων.

Την έκπληξη στη Free Agency 2020 έκαναν το απόγευμα του Σαββάτου (21/11) οι Χόρνετς, καθώς συμφώνησαν με τον Γκόρντον Χέιγουορντ για συμβόλαιο τεσσάρων ετών αντί 120 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο 30χρονος περιφερειακός έκανε πριν από δύο μέρες opt-out από τη συμφωνία του με τους Μπόστον Σέλτικς για να βρει μια νέα πολυετή συμφωνία, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο στόχαστο των Ιντιάνα Πέισερς, των Ατλάντα Χοκς και των Νιου Γιορκ Νικς.

Τελικά ο Χέιγουορντ επέλεξε τους Χόρνετς και θα μετακομίσει στη Σάρλοτ για να φορέσει τη φανέλα της ομάδας του Μάικλ Τζόρνταν.

Τη σεζόν 2019/20 ο ταλαιπωρημένος από σοβαρούς τραυματισμούς Χέιγουορντ είχε 17.5 πόντους από 55.4% στο δίποντο, 38.3% στο τρίποντο και 85.5% στις βολές, μαζί με 6.7 ριμπάουντ και 4.1 ασίστ ανά 33.5 λεπτά συμμετοχής σε 52 αγώνες.

Ο Χέιγουορντ είχε υπογράψει στους Χόρνετς το 2014, ως restricted free agent, όμως οι Γιούτα Τζαζ είχαν ισοφαρίσει την πρόταση και τον είχαν κρατήσει στο Σολτ Λέικ Σίτι.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ