ΣΙΕΝΑ

Μέχρι το 2014 ο ΜακΚάλεμπ στη Σιένα

Lietuvos Rytas player Igor Milosevic (R) vies for the ball with Unicaja player Bo McCalebb (L) during their Euroleague basketball group match in Vilnius, on October 27, 2010. AFP PHOTO / PETRAS MALUKAS (Photo credit should read PETRAS MALUKAS/AFP/Getty Images)
Lietuvos Rytas player Igor Milosevic (R) vies for the ball with Unicaja player Bo McCalebb (L) during their Euroleague basketball group match in Vilnius, on October 27, 2010. AFP PHOTO / PETRAS MALUKAS (Photo credit should read PETRAS MALUKAS/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Ο Μπο ΜακΚάλεμπ ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Σιένα μέχρι τη σεζόν 2013-14 όπως ανακοίνωσε επισήμως η ιταλική ομάδα στην απολογιστική συνέντευξη Τύπου μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μένει και ο Πιανιτζάνι

Μπορεί ο ΜακΚάλεμπ να είχε συμβόλαιο για τις επόμενες δύο χρονιές, ωστόσο ανανέωσε τη συνεργασία του με τη Σιένα για μία ακόμα και έτσι θα παραμείνει κάτοικος Τοσκάνης μέχρι το 2014.

Η αλήθεια είναι ότι Αμερικανός γκαρντ είναι από τα πιο σημαντικά γρανάζια για την ιταλική ομάδα που δείχνει να θέλει να διατηρήσει το βασικό κορμό της.

Στη Σιένα θα μείνει και ο Σιμόνε Πιανιτζάνι ο οποίος με δηλώσεις του τόνισε ότι: "Δεν είχα επαφές με άλλες ομάδες, καθώς έχοντας συμβόλαιο με τη Σιένα έπρεπε να μιλήσω πρώτα με τους ιθύνοντες της ομάδας. Εγώ εννοείται πως θέλω να μείνω στη Σιένα".

Από την πλευρά του ο Φερντινάντο Μινούτσι, πρόεδρος της Σιένα επισήμανε: " Το ζητούμενο για φέτος ήταν να βρούμε παίκτες που να δημιουργήσουν μία ομάδα που να μπορεί να κάνει ποιοτικά το άλμα και να πρωταγωνιστήσει. Και η αλήθεια είναι ότι έγινε και μάλιστα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Είναι η καλύτερη σεζόν στην ιστορία της Σιένα".

TAGS ΣΙΕΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ