ΜΠΑΣΚΕΤ

Μέχρι κι ο τραγουδιστής των Red Hot Chili Peppers αποβλήθηκε στο Λος Άντζελες

Μέχρι κι ο τραγουδιστής των Red Hot Chili Peppers αποβλήθηκε στο Λος Άντζελες

Λίγοι πρόσεξαν πως μετά τις μπουνιές των Ρόντο - Πολ και τη σύρραξη στο Λέικερς - Ρόκετς υπήρξε κι άλλη ένταση στο παρκέ. Δείτε τι συνέβη με τον Άντονι Κιέντις που εκδιώχθηκε από το Στέιπλς Σέντερ (VIDEO).

Ραζόν Ρόντο και Κρις Πολ έπαιξαν μπουνιές τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδας) στο Λος Άντζελες, όταν ο πρώτος έφτυσε τον παίκτη των Ρόκετς στην αναμέτρηση με τους Λέικερς. Το εντός έδρας ντεμπούτο του ΛέΜπρόν Τζέιμς χάλασε από τη σύρραξη που ακολούθησε, στο φινάλε της οποίας υπήρξε και ακόμη ένα περιστατικό που λίγοι πρόσεξαν.

Συγκεκριμένα, ο Άντονι Κιέντις, ο τραγουδιστής των Red Hot Chili Peppers, επιτέθηκε φραστικά στον Κρις Πολ την ώρα που εκείνος αποχωρούσε για τα αποδυτήρια, με αποτέλεσμα να υπάρξουν αντιδράσεις από άνθρωπο της ομάδας του Χιούστον με τον οποίο αντάλλαξε μερικές κουβέντες αλλά και... υψωμένα μεσαία δάχτυλα.

Το προσωπικό ασφαλείας του Στέιπλς Σέντερ παρακολούθησε την ένταση ανάμεσα στον Κιέντις και τους ανθρώπους των Ρόκετς, με αποτέλεσμα να αποβληθεί από το γήπεδο ο τραγουδιστής που κατά την αποχώρησή του από τις courtside seats προσπαθούσε να εξηγήσει ότι δεν ξεκίνησε εκείνος το περιστατικό. Μάταια, φυσικά...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ