EUROLEAGUE

Με Ολυμπιακό, ΤΣΣΚΑ, Μπαρτσελόνα, Μακάμπι, Προμηθέα το ANGT της EuroLeague στην Πάτρα

Με Ολυμπιακό, ΤΣΣΚΑ, Μπαρτσελόνα, Μακάμπι, Προμηθέα το ANGT της EuroLeague στην Πάτρα

Σπουδαίες ομάδες, σπουδαίο τουρνουά θα γίνει στην Πάτρα από τις 25 έως τις 27 Μαρτίου, με την EuroLeague να ανακοινώνει τους 8 μονομάχους του τρίτου κατά σειρά ANGT στον δρόμο προς τους τελικούς του θεσμού.

Εντυπωσιακό θα είναι το Adidas Next Generation Tournament της EuroLeague που θα γίνει στην Πάτρα από τις 25 έως τις 27 Μαρτίου 2022, καθώς σε αυτό θα συμμετάσχουν οι εφηβικές ομάδες τεσσάρων συλλόγων που βρίσκονται στη μεγάλη διοργάνωση!

Συγκεκριμένα, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η Μπαρτσελόνα, η Μακάμπι Τελ Αβίβ κι ο Ολυμπιακός θα πάρουν μέρος σε αυτό το τουρνουά, το οποίο θα συμπληρώσουν ο Προμηθέας, η Next Generation Team Patras, η Στέλατσούρα και η Ελσίνκι.

Το πρώτο τουρνουά θα γίνει στο Μόναχο από τις 21 έως τις 23 Ιανουαρίου, το δεύτερο στο Βελιγράδι από τις 25 έως τις 27 Φεβρουαρίου και το τέταρτο στο Βαρέζε από την 1η έως την 3η Απριλίου. Οι νικητές κάθε τουρνουά θα ταξιδέψουν απευθείας στους τελικούς, ενώ θα δοθούν τρεις wild cards και θα υπάρξει και μια Next Generation Team με τους κορυφαίους από κάθε Next Gen Team των τεσσάρων τουρνουά. Σε αυτές τις ομάδες θα παίξουν επίλεκτοι αθλητές.

Συνολικά θα πάρουν μέρος στην διαδικασία 18 ομάδες, 12 από τις οποίες είναι τμήματα υποδομών συλλόγων της EuroLeague και άλλες επτά τμήματα υποδομών συλλόγων του EuroCup.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ