ΜΑΡΟΥΣΙ

Με τον ίδιο ζήλο

"Να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο" ήταν το μήνυμα του Σούλη Μαρκόπουλου προς τους παίκτες

Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε στους παίκτες του για την εικόνα που δείχνει η ομάδα, για τα περιθώρια βελτίωσης που έχει, ενώ παράλληλα ξεκαθάρισε ότι περιμένει από όλους λύσεις.
Άλλωστε , οι τραυματισμοί δεν έχουν λείψει και συνεπώς είναι προφανές ότι ανά πάσα στιγμή ο καθένας μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην ομάδα είτε κληθεί να παίξει σαράντα λεπτά, είτε ένα δευτερόλεπτο. Εκεί όμως που στάθηκε είναι ότι δεν χρειάζεται να νιώθουν άγχος πέρα από το αναγκαίο και το δημιουργικό που τους βοηθάει να είναι σε εγρήγορση.

Φυσικά , η προετοιμασία για τον δύσκολο εντός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο συνεχίζεται και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή, οπότε θα ξεκαθαριστεί οριστικά αν υπάρχει πιθανότητα κάποιος από τους δυο τραυματίες, Στεφανίδη και Μπράϊαντ , μπορεί να τεθεί σε θέση μάχης.

Με τα δεδομένα που ισχύουν μέχρι στιγμής, το ιατρικό και προπονητικό τιμ συμφωνούν να μην χρησιμοποιηθούν, αφού σε τέτοια ματς είναι προτιμότερο να αγωνίζονται μόνο όσοι είναι 100% έτοιμοι και επιπλέον δεν κρίνεται σκόπιμο να υπάρξει ρίσκο. Και για τους δυο, η πιθανότητα υποτροπής μοιάζει με απαγορευτικό μιας βιαστικής επιστροφής, από την στιγμή που ακολουθεί μια σειρά εξίσου κρίσιμων αγώνων.




TAGS ΜΑΡΟΥΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ