BASKETBALL CH. LEAGUE

Με την Κλουζ το Περιστέρι στα προκριματικά του Basketball Champions League

Η ομάδα της Κλουζ στα προκριματικά του Basketball Champions League
Η ομάδα της Κλουζ στα προκριματικά του Basketball Champions League INTIME

Η Κλουζ επικράτησε της Σαλόν Βάιλπας με 106-97 και θα είναι αυτή που θα αντιμετωπίσει το Περιστέρι στον ημιτελικό των προκριματικών του Basketball Champions League.

Η πρωταθλήτρια Ρουμανίας, Κλουζ, θα είναι η αντίπαλος του Περιστερίου στον ημιτελικό των προκριματικών του Basketball Champions League που διεξάγεται στο κλειστό "Ανδρέας Παπανδρέου" του Περιστερίου. Οι Ρουμάνοι επικράτησαν με 106-97 της φινλανδικής Σαλόν Βάιλπας και θα βρει απέναντί της την ομάδα του κόουτς Μανωλόπουλου με στόχο να βρεθεί ένα βήμα πιο κοντά στους ομίλους του Basketball Champions League.

Το Περιστέρι δεν αγωνίστηκε το βράδυ της Δευτέρας (13/9) καθώς bye τον προημιτελικό και ετοιμάζεται για το ματς της Τετάρτης (15/9) στην έδρα του μπροστά στον κόσμο του με στόχο να βρεθεί εκείνο μία νίκη μακριά από τους ομίλους. Σε περίπτωση που περάσει και το εμπόδιο της Κλουζ τότε θα αντιμετωπίσει την Σπλιτ από την Κροατία με μοναδικό στόχο τη νίκη - πρόκριση.

Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα που θα κατακτήσει την πρώτη θέση σε κάθε όμιλο θα πάρει την πρόκριση για τους ομίλους του Basketball Champions League. Σε περίπτωση που το Περιστέρι προκριθεί, τότε θα βρεθεί στον 7ο Όμιλο, μαζί με την Χάποελ Χολόν, την Μπρίντιζι και την Νταρουσάφακα. Σε περίπτωση που ηττηθεί, τότε θα αγωνιστεί στο FIBA Europe Cup και στον 7ο όμιλο, ο οποίος είναι ακόμα... υπό διαμόρφωση.

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ