EUROLEAGUE

Με Πρίντεζη κόντρα στην Εφές

Με Πρίντεζη κόντρα στην Εφές
INTIME SPORTS

Ο Πρίντεζης αισθάνεται καλύτερα και συμμετείχε στην προπόνηση του Ολυμπιακού. Θα είναι στην δωδεκάδα και θα πάρει χρόνο συμμετοχής. Εκτός προγράμματος ο Παπαπέτρου.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Πέμπτης (13/2, 20:00, Novasports) κόντρα στην Αναντολού Εφές στο ΣΕΦ, για την 6η αγωνιστική του TOP-16 της Euroleague. Οι Πειραιώτες έρχονται από δύο σερί νίκες στην διοργάνωση, απέναντι σε Λαμποράλ Κούτσα (70-89) και Μάλαγα (73-55) και θέλουν τη νίκη ώστε να σκαρφαλώσουν ακόμη πιο ψηλά στον όμιλο.

Την επόμενη εβδομάδα (20/2) είναι και το ευρωπαϊκό ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και εφόσον κάνουν το "δύο στα δύο" θα αυξήσουν τις πιθανότητες τους για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο γκρουπ.

Στην προπόνηση της Πέμπτης (12/2) μπόρεσε και έλαβε μέρος ο ταλαιπωρημένος τις τελευταίες μέρες Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος έχει υψηλό πυρετό. Ταλαιπωρείται από οξεία αμυγδαλίτιδα, μπήκε στο νοσοκομείο ακολούθησε ενδοφλέβια αγωγή και αισθάνεται καλύτερα.

Ο 29χρονος πάουερ-φόργουορντ δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, αλλά θα συμπεριληφθεί στην δωδεκάδα του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση. Δεν γίνεται να παίξει για 30 λεπτά, όπως και είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Μπαρτζώκας, αλλά θεωρείται δεδομένο πως θα πάρει χρόνο συμμετοχής.

Ο Γιώργος Πρίντεζης δεν θέλει με τίποτα να χάσει το ματς, κάτι που το εξέφρασε και στους ανθρώπους του προπονητικού-τιμ και θα... σφίξει τα δόντια ώστε να προσπαθήσει να βγάλει στο παρκέ τον καλύτερο του εαυτό. Ευτυχώς για τους ερυθρόλευκους που έχει επιστρέψει απόλυτα υγιής ο Μπρεντ Πέτγουεϊ, καθώς σε αντίθεση περίπτωση θα είχαν σοβαρό πρόβλημα στο "4", αφού ο Τζαμάριο Μουν δεν έχει ακόμη δικαίωμα συμμετοχής στο TOP-16.

Εκτός προπόνησης έμεινε ο Ιωάννης Παπαπέτρου λόγω ότι συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσεις στον αριστερό του ώμο και είναι δεδομένο πως δεν θα παίξει κόντρα στην Εφές. Στην θέση "4", λόγω ότι δεν είναι απόλυτα έτοιμος ο Γιώργος Πρίντεζης, είναι δεδομένο πως θα παίξει περισσότερο λεπτά ο Μπρεντ Πέτγουεϊ, ενώ θα πάρει και κάποιο χρόνο στο συγκεκριμένο πόστο και ο Στράτος Περπέρογλου, ο οποίος ανέλαβε με επιτυχία τον συγκεκριμένο ρόλο το προηγούμενο διάστημα.

Οι Πειραιώτες ανέλυσαν σε βίντεο το παιχνίδι της Εφές, τονίζουν πως είναι μία ομάδα που έχει αποκτήσει το τελευταίο διάστημα καλύτερη συνοχή. Οι Τούρκοι, με την παρουσία του Βαγγέλη Αγγέλου στην τεχνική ηγεσία, έχουν βελτιωθεί αμυντικά και πάνε περισσότερο σε σετ-παιχνίδι.

Ο Ολυμπιακός, βέβαια, είναι ομάδα που αρέσκεται στην ταχύτητα, στο τρανζίσιον και στο παιχνίδι των πολλών κατοχών και αυτό που θα επιδιώξει είναι να επιβάλει τον ρυθμό του στην αναμέτρηση. Η Εφές είναι μία ομάδα που έχει πλεονεκτήματα, αλλά και αρκετά μειονεκτήματα και οι Πειραιώτες έχουν καταστρώσει το πλάνο τους ώστε να "χτυπήσουν" τους Τούρκους στους τομείς που υστερούν.

Δείτε τα βίντεο από την προπόνηση στο ΣΕΦ με τον Πρίντεζη να φωνάζει "παρών"

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ