EUROLEAGUE

Με μισή ομάδα κόντρα στην Αρμάνι

Με μισή ομάδα κόντρα στην Αρμάνι

Η Ουνικάχα Μάλαγα υποδέχεται την Αρμάνι Μιλάνο (16/1, 22:00) προσδοκώντας στην πρώτη νίκη στο Top 16. Πέραν των Ιταλών όμως, η ομάδα του Χοάν Πλάθα έχει κι άλλα εμπόδια να ξεπεράσει.

Με διαρκείς ρυθμούς αυξάνονται τα προβλήματα στο εσωτερικό της Ουνικάχα Μάλαγα, μέσα στο 2015. Βρισκόμαστε μόλις στη δεύτερη εβδομάδα του νέου έτους, αλλά οι "πράσινοι" βλέπουν το απουσιολόγιό τους να μεγαλώνει καθώς περνούν οι μέρες. Το αυτό αποδείχθηκε τα τελευταία 24ωρα, με τον Χοάν Πλάθα να τον έναν μετά τον άλλον, τους παίκτες του να τίθενται εκτός μάχης, εν όψει της αναμέτρησης με την Αρμάνι Μιλάνο (16/1, 22:00).

Πιο συγκεκριμένα, ο Στέφαν Μάρκοβιτς υπέστη διάστρεμμα στη χθεσινή (13/1) προπόνηση της Ουνικάχα, ενώ ο Κάλεμπ Γκριν ταλαιπωρείται από ίωση, με αποτέλεσμα να τίθεται εν αμφιβόλω η συμμετοχή του κόντρα στους Ιταλούς. Με ενοχλήσεις στον αστράγαλο θα αγωνιστεί ο Τζέισον Γκρέιντζερ, που προσπαθεί να αφήσει πίσω του το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες ημέρες, ενώ, τέλος, ο Κώστας Βασιλειάδης αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο (λόγω τενοντίτιδας).

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΛΑΓΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ