ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ

Με Λεσόρ οι κλήσεις της Εθνικής Γαλλίας για τα παράθυρα του EuroBasket 2025

Με Λεσόρ οι κλήσεις της Εθνικής Γαλλίας για τα παράθυρα του EuroBasket 2025
FIBA.BASKETBALL

Ο Ματίας Λεσόρ του Παναθηναϊκού AKTOR κλήθηκε από τον Βενσάν Κολέ για τους δύο αγώνες που θα δώσει η Εθνική Γαλλίας τον Φεβρουάριο, στα πρώτα προκριματικά παράθυρα για το EuroBasket 2025.

Με 13 παίκτες θα πορευτεί η Εθνική Γαλλίας στα πρώτα προκριματικά παράθυρα για το EuroBasket 2025. Ο Βενσάν Κολέ δεν θα έχει στη διάθεσή του τους παίκτες του NBA, ωστόσο, προσπάθησε να δημιουργήσει ένα ισορροπημένο ρόστερ, με αθλητές που έχουν εμπειρία σε επίπεδο EuroLeague και ανερχόμενους αστέρες.

Μέσα στα ονόματα που κλήθηκαν ξεχωρίζει αυτό του Ματίας Λεσόρ του Παναθηβηναϊκού AKTOR, αλλά λείπει εκείνο του Μουστάφα Φαλ, λόγω του τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί.

Αναλυτικά οι παίκτες που έχουν κληθεί: Άντριου Αλμπισί, Ματ Στραζέλ, Σιλβέν Φρανσίσκο, Αϊζάια Κορντινιέ, Ναδίρ Χίφι, Πολ Λακόμπ, Τιμοτέ Λουγουαγού-Καμπαρό, Ζακαρί Ρισασέ, Τζέιλεν Χόρντ, Ντάμιεν Ίνγκλις, Γκέρσον Γιαμπουσέλε, Ματίας Λεσόρ, Βενσάν Πουαριέ.

Η Εθνική Γαλλίας θα ξεκινήσει την προετοιμασία της στις 19 Φεβρουαρίου (την επομένη του τελικού του Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ), ενώ θα αγωνιστεί απέναντι σε Κροατία (23/2) και σε Βοσνία (26/2).

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ