ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Τρεις εβδομάδες έξω ο Φαλ, χάνει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό AKTOR

Ο Μουσταφά Φαλ
Ο Μουσταφά Φαλ EUROKINISSI SPORTS

Οστεοχόνδρινη βλάβη έσω μηριαίου κονδύλου δεξιού γόνατος έχει υποστή ο Μουσταφά Φαλ, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες. Χάνει το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό AKTOR ο Γάλλος σέντερ.

Μεγάλο πλήγμα για τον Ολυμπιακό, που θα στερηθεί τις πολύτιμες υπηρεσίες του Μουσταφά Φαλ για τρεις εβδομάδες, συμπεριλαμβανομένου του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό AKTOR (22/1, 20:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24) για τη 15η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Ο Γάλλος σέντερ υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία την Τρίτη (16/1), από την οποία διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί οστεοχόνδρινη βλάβη έσω μηριαίου κονδύλου δεξιού γόνατος. Να σημειώσουμε πως ο Φαλ μετράει φέτος 7.7 πόντους, 4.6 ριμπάουντ, 2.7 ασίστ και 1.2 μπλοκ ανά 22'56" συμμετοχής σε 20 παιχνίδια της EuroLeague. Πέραν του ντέρμπι με τον αιώνιο αντίπαλο, ο θηριώδης σέντερ θα χάσει τα παιχνίδια με Μακάμπι Τελ Αβίβ (εντός), Ρεάλ Μαδρίτης (εκτός), Άλμπα Βερολίνου (εντός), Μπάγερν Μονάχου (εκτός) και Βαλένθια (εκτός).

Από την άλλη πλευρά, ο Φιλίπ Πετρούσεβ, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο ματς με τον Κολοσσό για τη 14η στροφή του ελληνικού πρωταθλήματος, λόγω μυϊκού σπασμού στους προσαγωγούς, ακολούθησε σήμερα (16/1) ατομικό πρόγραμμα. Το δικό του status συμμετοχής στο επερχόμενο ματς με τη Μακάμπι για την 22η αγωνιστική της EuroLeague παραμένει αβέβαιο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ