ΚΥΜΗ

Με Καντέ κόντρα στη Δόξα Λευκάδας

Με Καντέ κόντρα στη Δόξα Λευκάδας

Ο Τζέισον Καντέ έφτασε στην Ελλάδα το πρωί της Τετάρτης (15/2) για λογαριασμό της Κύμης Seajets, με τον Βασίλη Μπρατσιάκο να τον υπολογίζει για τον αγώνα της 18ης αγωνιστικής στη Stoiximan.gr Basket League απέναντι στη Δόξα Λευκάδας.

Θέμα ωρών είναι η ανακοίνωση της απόκτησης του Τζέισον Καντέ από την Κύμη Seajets, η οποία ολοκλήρωσε τη μεταγραφική της ενίσχυση. Ο 26χρονος πλεϊμέικερ θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Όγκο Αντεγκμπόγιε, αποτελώντας τον νέο βασικό "άσο" της ομάδας του Βασίλη Μπρατσιάκου.

Παρότι δεν έχει αγωνιστεί ποτέ στην καριέρα του μακριά από την Αυστραλία, οι συστάσεις που τον συνοδεύουν είναι εξαιρετικές, έχοντας φέτος 13 πόντους (με 34.5% στα τρίποντα), 2.5 ριμπάουντ και 3.2 ασίστ ανά αγώνα με τα χρώματα των Σίντνεϊ Κινγκς.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Κύμης Seajets έφτασε στην Ελλάδα το πρωί της Τετάρτης (15/2), παίρνοντας την ίδια πτήση με τον Μπραντ Νιούλεϊ, ο οποίος επίσης ήρθε στη χώρα μας -για λογαριασμό της ΑΕΚ. Ο παίκτης θα δει από την τηλεόραση τον αγώνα της νέας του ομάδας με τα Τρίκαλα, κι από την Πέμπτη (16/2) θα τεθεί στη διάθεση του Βασίλη Μπρατσιάκου με σκοπό να είναι διαθέσιμος για τον εντός έδρας αγώνα της 18ης αγωνιστικής απέναντι στη Δόξα Λευκάδας.

TAGS ΚΥΜΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ