ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με Αγγελόπουλο και Σκινδήλια στο ΟΑΚΑ!

Με Αγγελόπουλο και Σκινδήλια στο ΟΑΚΑ!
INTIME SPORTS

Ο Πρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Αγγελόπουλος, αλλά και ο αντιπρόεδρος Γιώργος Σκινδήλιας θα ακολουθήσουν την αποστολή των Πειραιωτών στο ΟΑΚΑ και θα κάτσουν δίπλα στον πάγκο της ομάδας ώστε να παρακολουθήσουν τον πρώτο τελικό των playoffs.

Ο Ολυμπιακός το βράδυ (22:00, NEΡΙΤ) της Πέμπτης (22/5) θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, για τον πρώτο τελικό των playoffs της Basket League και οι ερυθρόλευκοι θα έχουν την στήριξη της ηγεσίας τους. Αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που οι Αγγελόπουλοι θα δώσουν το "παρών" στην έδρα του "τριφυλλιού", καθώς αυτό είχε συμβεί και στον τελευταίο τελικό των playoffs του πρωταθλήματος στη σεζόν 2006/2007.

Συγκεκριμένα, όπως ενημέρωσαν από το ερυθρόλευκο στρατόπεδο, ο Πρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Αγγελόπουλος, μαζί με τον αντιπρόεδρο Γιώργο Σκινδήλια (έχει ξαναπάει στο ΟΑΚΑ) θα ακολουθήσουν την αποστολή των Πειραιωτών στο ΟΑΚΑ.

Δεν θα κάτσουν στα επίσημα του γηπέδου, αλλά αμφότεροι θα πάρουν θέση δίπλα στον πάγκο της ομάδας. Με αυτόν τον τρόπο η διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός θέλει να δείξει έμπρακτα τόσο στο προπονητικό-τιμ, όσο και στους παίκτες των ερυθρολεύκων, πως είναι κοντά τους, αλλά και πως τους στηρίζουν στην προσπάθεια που κάνουν ώστε να κατακτήσουν το φετινό Πρωτάθλημα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ