ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Με 14 NBAers η προεπιλογή του Καναδά για το προολυμπιακό τουρνουά

Ο Κέλι Ολίνικ, ο Καναδός ψηλός των Χιούστον Ρόκετς
Ο Κέλι Ολίνικ, ο Καναδός ψηλός των Χιούστον Ρόκετς 2020 AP PHOTO/WILFREDO LEE

Με άγριες διαθέσεις προχωράει ο Καναδάς προς το προολυμπιακό τουρνουά της Βικτόρια, καθώς στην προεπιλογή για την τελική δωδεκάδα κλήθηκαν 14 παίκτες που αγωνίζονται στο ΝΒΑ.

Την προεπιλογή για το προολυμπιακό τουρνουά της Βικτόρια (29/6 - 4/7) ανακοίνωσε το απόγευμα της Πέμπτης (27/5) η ομοσπονδία του Καναδά.

Κλήθηκαν οι Κάιλ Αλεξάντερ, Νάικιλ Αλεξάντερ-Γουόκερ (Πέλικανς), Αρ Τζέι Μπάρετ (Νικς), Τρέι Μπελ-Χέινς, Άντονι Μπένετ, Κεμ Μπιρτς (Ράπτορς), Οσέι Μπρίσετ (Πέισερς), Ντίλον Μπρουκς (Γκρίζλις), Μπράντον Κλαρκ (Γκρίζλις), Άαρον Ντόρνεκαμπ, Λούγκεντζ Ντορτ (Θάντερ), Μέλβιν Έτζιμ, Κόρι Τζόσεφ (Πίστονς), Τρέι Λάιλς (Σπερς), Μάικαλ Μάλντερ (Γουόριορς), Άντριου Νεμπχαρντ, Άντριου Νίκολσον, Κέλι Ολίνικ (Ρόκετς), Ντουάιτ Πάουελ (Μάβερικς), Τρίσταν Τόμπσον (Σέλτικς), Άντριου Γουίγκινς (Γουόριορς).

Εκτός έμειναν ο Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ των Θάντερ, ο Κρις Μπουσέρ των Ράπτορς κι ο Τζαμάλ Μάρεϊ των Νάγγετς που είναι τραυματίες.

Ήταν αναμενόμενο ότι θα υπάρξουν πολλοί NBAers στην προεπιλογή, με αποτέλεσμα ο αγώνας της 29ης Ιουνίου να θεωρείται πολύ δύσκολη για την Ελλάδα που θα έχει στη δωδεκάδα της και τον Βασίλη Σπανούλη.

Photo credits: 2020 AP Photo/Wilfredo Lee

TAGS ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ