ΜΑΡΟΥΣΙ

Μαυροειδής: "Σεβασμό στα Τρίκαλα"

Μαυροειδής: "Σεβασμό στα Τρίκαλα"
Μαυροειδής

Έδωσε τα εύσημα ο Μαρκόπουλος. "Τα Τρίκαλα χρειάζοται τον σεβασμό μας, γιατί χτυπάνε όλα τα ματς"

Μάλιστα ο Σούλης Μαρκόπουλος επαίνεσε Χαραλαμπίδη, Γλυνιαδάκη, Μαυροκεφαλίδη και τους Νοέα, Παπαντωνίου, Τουντζιαράκη για την παρουσία τους στα ματς των Ανδρών και των Ελπίδων.
Πλέον η προσπάθεια της ομάδας επικεντρώνεται στην τελευταία φάση της κανονικής περιόδου με στόχο το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα και φυσικά στα πλει οφ. Ως εκ τούτου, από εδώ και στο εξής και με δεδομένες τις μικρές βαθμολογικές διαφορές που υπάρχουν κάθε ματς είναι κρίσιμο.

"Τα Τρίκαλα κάνουν μια πολύ δυναμική προσπάθεια να σωθούν και χτυπάνε όλα τα ματς. Συνεπώς είναι ένας αντίπαλος που χρειάζεται και σεβασμό και προσοχή γιατί έχει αλλάξει πρόσωπο και δείχνει πολύ πιο ανταγωνιστικός τον τελευταίο καιρό.

Εμείς όμως έχουμε κίνητρο και πολύ ισχυρό για να μαζέψουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου και κανένα ματς δεν κερδίζεται αν δεν παίξεις καλά"

τόνισε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Μαυροειδής , ο οποίος ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε και έγινε αιτία να χάσει τα δυο τελευταία παιχνίδια της ομάδας.


TAGS ΜΑΡΟΥΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ