ΑΡΗΣ

Ματσόν: "Όλοι στο πλευρό μας"

Ματσόν: "Όλοι στο πλευρό μας"
Ματσόν

Με την ανάσταση του Λαζάρου παρομοίασε πιθανή νίκη του Άρη στο ΣΕΦ επί του Ολυμπιακού ο Αντρέα Ματσόν

Αρχικά ο προπονητής του Άρη ευχαρίστησε τους οπαδούς για την παρουσία τους στο παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής με τον Πανελλήνιο και εμφανίστηκε βέβαιος ότι θα βοηθήσουν πολύ την ομάδα φέτος.
" Πρώτα απ' όλα θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους που ήταν πολύ καλοί. Είδα πολλά παιχνίδια της ομάδας πέρυσι και με την βοήθειά τους μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα. Ένιωσα σαν να επέστρεψα και πάλι στο σπίτι μου", είπε ο Ιταλός τεχνικός στο "Αθλητικό Metropolis".

" Δεν υπάρχει ομάδα χωρίς φιλάθλους και φίλαθλοι χωρίς ομάδα. Το νιώθω ότι θα είναι κοντά σε μένα και στους παίκτες μας. Θα δώσουμε το καλύτερο δυνατό για να πετύχουμε τους στόχους μας".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον νεοαποκτηθέντα άσο του Άρη, Σον Μάρσαλ: " Είναι ένας καλός νέος παίκτης. Το έδειξε και στην Τουρκία όπου ήταν τρίτος σκόρερ του Πρωταθλήματος. Είναι λίγο απογοητευμένος από τον εαυτό του γιατί έχασε μεγάλο μέρος της προετοιμασίας και είναι πίσω στον τομέα της φυσικής κατάστασης. Πρόκειται για έναν αθλητή πραγματικά ικανό, παθιασμένο στο παιχνίδι του και τέλειο γι' αυτόν τον κόσμο".

Όσο για το παιχνίδι που ακολουθεί εναντίον του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ (κεκλεισμένων των θυρών) ο Ιταλός κόουτς τόνισε: " Όλοι όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη γνωρίζουν ότι ο Ολυμπιακός έχτισε μία ομάδα με 35 εκατομμύρια ευρώ. Το ρόστερ του είναι ικανό να μην χάσει από κανέναν αντίπαλο αφού μπορεί να κερδίσει ακόμα και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Εμείς από την πλευρά μας θα είμαστε ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί δίνοντας το καλύτερό μας πνεύμα και εαυτό".

"Αν θα κερδίσουμε τον Ολυμπιακό θα είναι όπως συνέβη με τον Λάζαρο στην Βίβλο που σηκώθηκε από τον τάφο του και περπάτησε. Το σίγουρο είναι ότι τους χρειαζόμαστε όλους στο πλευρό μας. Για μένα είναι ξεχωριστό ότι βρίσκομαι στον Άρη και κοουτσάρω την ομάδα σε αυτό το γήπεδο

".

Τέλος αναφέρθηκε και στη νέα εμφάνιση των "κιτρίνων": " Ποτέ στην καριέρα μου δεν είχα ομάδα με ριγέ φανέλα αλλά ήταν κάτι ωραίο και μου άρεσε πολύ".








TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ