ΑΡΗΣ

Ματσόν: "Αυτό που θέλουμε εμείς"

Ματσόν: "Αυτό που θέλουμε εμείς"
Ματσόν

Με μία πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για το παιχνίδι του Σαββάτου στα Τρίκαλα

Πριν από την έναρξη της σημερινής τελευταίας προπόνησης ο τεχνικός του Άρη τόνισε για τη βαθμολογική θέση των Τρικάλων: " Δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα που βρίσκεται. Έχει παίκτες εξάλλου όπως ο Ντίκελ, επέστρεψε ο Είβερι και πήρε και τον Γιάνγκο. Στην έδρα της αγωνίζεται αρκετά καλά και στη συνέχεια του πρωταθλήματος πιστεύω ότι θα είναι μία από τις ομάδες που θα παλέψει για την παραμονή της".

Σε ερώτηση για το αν προβληματίζεται για το σκάουτινγκ δεδομένων και των αλλαγών που έχουν επέλθει στο ρόστερ των Τρικάλων απάντησε: " Το σκάουτινγκ είναι πολύ σημαντικό. Εμείς κοιτάμε να κάνουμε αυτό που επιζητούμε και δεν έχει σχέση με τις προσθήκες. Οι παίκτες θέλουν να αποδείξουν τις πραγματικές τους δυνατότητες και ότι βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο".

Μπάρλος: " Να προσέξουμε τον αιφνιδιασμό"
Από την πλευρά του ο Νίκος Μπάρλος δήλωσε: " Μας περιμένει ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι και θεωρώ ότι πρέπει να το πάρουμε", τόνισε ο φόργουορντ του Άρη και συνέχισε: " Προερχόμαστε από ένα άτυχο αποτέλεσμα με τον Πανελλήνιο και θέλουμε να ξαναγυρίσουμε στις νίκες".

"Όποιες ομάδες υποτιμήσουν οποιονδήποτε αντίπαλο θα το πληρώσεις κι εμείς δεν έχουμε την πολυτέλεια αυτή. Ο Άρης δεν μπορεί να πανηγυρίσει για μία νίκη περισσότερο από το ίδιο βράδυ ούτε και να κλαίει παραπάνω για μία ήττα. Θα πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα και να συνεχίσουμε τη δουλειά μας

".

Για τον τεχνικό των Τρικάλων Βαγγέλη Αγγέλου τον οποίο γνωρίζει από την περσινή τους κοινή θητεία στην ΑΕΚ είπε: " Επειδή γνωρίζω τον κύριο Αγγέλου θα πρέπει να προσέξουμε τον αιφνιδιασμό και ενδεχόμενη ζώνη. Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί για 40' αφού απέναντι σε θεωρητικά μικρές ομάδες σε ειγαγωγι8κά μπορείς να την πατήσεις".

Η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή
Ποινή έγγραφης σύστασης για τα υβριστικά συνθήματα χωρίς παρατήρηση στον αγώνα Πρωταθλήματος της ομάδας μας κόντρα στον Πανιώνιο που διεξήχθη στις 03/01/2009 επέβαλλε σήμερα στην KAE το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο του ΕΣΑΚΕ.









TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ