ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ματσιούλις: "Συγκεντρωμένοι από την αρχή"

Ματσιούλις: "Συγκεντρωμένοι από την αρχή"
INTIME SPORTS

Σύμφωνα με τον Γιόνας Ματσιούλις δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα για τον Παναθηναϊκό εκτός από τη νίκη. Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε.

Ο Γιόνας Ματσιούλις μίλησε για τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Ρεάλ Μαδρίτης, τονίζοντας ότι για τους "πράσινους" δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα.

" Ο Παναθηναϊκός είχε βρεθεί σε άσχημη βαθμολογική θέση μετά από έναν πρώτο γύρο τόσο καλό ήμασταν στις τελευταίες θέσεις και θέλαμε κάθε πιθανή νίκη που μπορούσαμε να πάρουμε", δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε:

" Σήμερα μπήκαμε συγκεντρωμένοι, από τα πρώτα λεπτά παίξαμε καλή άμυνα, παίξαμε "fisical game" αυτό ήταν το κλειδί της νίκης. Δεν διστάσαμε, πήραμε τα σουτ που μας έδωσαν και είχαμε μεγαλύτεροι αυτοπεποίθηση".

Όσο για το επερχόμενο παιχνίδι με την Καντού είπε: " Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί ξέρω πόσο δύσκολα είναι να παίζεις κόντρα στην Καντού, έχω παίξει πολλές φορές εκεί. Κάθε παιχνίδι για εμάς είναι κρίσιμο.

Θα πάμε για να κερδίσουμε δεν έχουμε την πολυτέλεια για να χάσουμε ματς. Θέλουμε όλες τις νίκες που μπορούμε για την καλύτερη δυνατή θέση. Ο όμιλος είναι όντως μπερδεμένος μετά τα τελευταία αποτελέσματα και εμείς κοιτάμε μόνο τον εαυτό μας".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ